Autorius Tema: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?  (Skaityta 35167 kartus)

ExasS

• Svečias
Ats: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2008-03-07 20:03 »
jo, del kitu eismo dalyvio deklaravimo tai tikrai reikia isitikintpo vieno ivykio padariau isvada, ka reiskia trumparegis pestysis. tai toks asmuo, kuris tik pamates masina is arti soks eiti per pereja pries jos nosi, stovejes iki tol ramus kaip belgas ant saligatvio.
 man taip buvo vaziuojant su sunkvezimiu, kukiu penkiu metru atstumu, gerai kad greitis buvo tvarkingas apie 50 ir as ju jau maciau is toli jog stovi ir laukia, gerai kad geri stabdziai ir 10 tonu momemtaliai sustabde.

Neprisijungęs Renco

• Lankytojas
  • Įrašai: 384
  • CHF 747 JBC 949
    • Žiūrėti profilį
    • picasaweb.google.com
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2008-03-07 20:39 »
Siaip paskutiniu metu tenka matyti daug teigiamu pasikeitimu is vairuotoju puses. Bet atsiranda kita problema - pestieji visai isnagleti pradeda. Vairuotojai jau pradeda mastyt, kad gali daug negeru dalyku nutikti per skubejimus ir lakstymus, dazniau praleidineja vieni kitus, jauciasi sioks toks kulturos grizimas i kelius. Aisku neskaitant tu, kurie vaidina erelius atsisede uz vairo ir velnias zino ka ir kam bando irodineti savo "shustru" vaziavimu. Bet pestieji savo kultura sparciai praranda. Jau atsiranda ir tokiu kurie istrizai gatve net nepasiziureje mina, su mintim: "ai vistiek sustos, kur dings, as juk vadas ant kelio". Per perejas dar vistiek idemiau pasiziuri, bet ir tai dauguma matomai labai pasitikedami keliais vazinejanciu masinu stabdziais, net nesusimaste eina i kelia ir pries greiciau vaziuojancia masina. Zodziu viskas verciasi aukstyn kojom.

O visiem lakstantiem ir kazka irodinejantiem galiu pasakyti tik tiek: tam yra varzybos, kuriu Lietuvoje jau pradeda netrukti. Taigi vaziuokit ir ten irodinekit, kokie esat kieti, profesionalai ir keliu asai. Bent jau niekam bedu nepridarysit, nebent sau patiem.
Buvo: Nissan Sunny '93; 1.4. 6 metai.
          Skoda Felicia '97; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          Honda Civic 4'th gen. '91; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          AR 156; '98; 2l T-SPARK; zalia. 8,5m R.I.P. (infarktas)
Yra:    AR 164; '93; 3l V6 24V;

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2008-03-07 22:18 »
drauge nepyko,nes as priestai buvau pasakes kad skubesiu,niekada nesu rizikaves kitu gyvybem,iskyrus sy kart,bet as esu greicio maniakas,nelakstau mieste tam yra daug kitu vietu...P.S.lusis ar nebuvom mes visi jauni,durni ir nezenoti? kaip sakoma.man 19 bet jau susiprotejau kad masina tai nezaisliukas su kuriuo gali daryt ka nori

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #33 Įrašytas: 2008-03-08 00:49 »
nakti is praejusio sestadienio i sekmadieni ~1h nakties vaziavau i vilniu. vaziuoju... greitis 80kmh priekyje nieko nebuvo, bet vaziavau isijunges trumpas sviesas. vaziuoju... ziuriu tik  :o :o :o vidury mano juostos zmogus ramiai stovi ir ziuri i mane atvaziuojanti, apvaziavau ji sekmingai, bet negalejau patiket jo elgesiu... paskambinau policijai, pasakiau, kad paimtu ji is ten... ivaziuodamas i miesta maciau kaip priesinga kryptim nuvaziuoja patrulis. gal paeme....
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2008-03-08 14:52 »
nakti is praejusio sestadienio i sekmadieni ~1h nakties vaziavau i vilniu. vaziuoju... greitis 80kmh priekyje nieko nebuvo, bet vaziavau isijunges trumpas sviesas. vaziuoju... ziuriu tik  :o :o :o vidury mano juostos zmogus ramiai stovi ir ziuri i mane atvaziuojanti, apvaziavau ji sekmingai, bet negalejau patiket jo elgesiu... paskambinau policijai, pasakiau, kad paimtu ji is ten... ivaziuodamas i miesta maciau kaip priesinga kryptim nuvaziuoja patrulis. gal paeme....

Nu tikekimes,kad spejo paimt... ::) Pasiseke tau,o tai butum "nukirtes" ji ir tektu atsisveikint su Alfa ir ko gero ir laisve kuriam laikui... :-\ :mzp:
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

ExasS

• Svečias
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2008-03-21 19:23 »
tokius reikia vietoje pesciuosius nukelti nuo kelio, tai ziaurus gyvunai, pries kuriuos nepastato zenklo kelyje zverys >:( juos reikia aukleti.

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
  • Įrašai: 663
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2008-03-21 20:00 »
drauge nepyko,nes as priestai buvau pasakes kad skubesiu,niekada nesu rizikaves kitu gyvybem,iskyrus sy kart,bet as esu greicio maniakas,nelakstau mieste tam yra daug kitu vietu...P.S.lusis ar nebuvom mes visi jauni,durni ir nezenoti? kaip sakoma.man 19 bet jau susiprotejau kad masina tai nezaisliukas su kuriuo gali daryt ka nori

gana kvailai skamba...
Buvo:AR 33 1.7 biturbo,AR 33 1.4,AR 164 2.5td,AR 166 2.0v6 turbo,AR 164 2.5td,AR 164 V6 24v

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2008-03-22 00:35 »
Bajoras kas cia tau kvailo? ::)
nu ir va pirmadieny buvo tox yvykis vazinejam su draugais po miesta,gal kokia puse 12vakaro,vaziuoju per sankryza man zalia viskas normaliai vaziuoju ir autikas is sono per raudona vos ne y sona galvojau jau bus chana ,bet kai uzmyniau ant gazo is tos baimes tai net gulincius :mzp: gal 90 perlekiau :-\

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2008-03-22 10:26 »
nu ir va pirmadieny buvo tox yvykis vazinejam su draugais po miesta,gal kokia puse 12vakaro,vaziuoju per sankryza man zalia viskas normaliai vaziuoju ir autikas is sono per raudona vos ne y sona galvojau jau bus chana ,bet kai uzmyniau ant gazo is tos baimes tai net gulincius :mzp: gal 90 perlekiau :-\

Nu ir sekasi tau... Vis kur nors atsiduri,kur prastai baigtis gali... ::) ::)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2008-03-22 10:45 »

daznai pasitaiko paskutiniu metu, kad vairuotojai labai uzkisa masinas aplenke, arba nori visad buti pirmi,arba dazna situacija perejose, kaip eini per zalia, o tie debilai sukasi ir dar pypsena kad greiciau eitum ar net begtum, arba pamate zmogu ciuozia radai su lyg mano kojom...ir paskui dar rodo visokius gestus, sakiau reik aukleti savaip, prieisiu atidarysiu dureles ir naa is kojos tokiems avigalviams.....