Man tai kažkaip buvo užėjęs nesėkmių ruožas su anksčiau turėta 156a. Visad maniau kad raudona o ypač alfa rosso yra iš tolo matoma spalva ir mažiausiai skaldoma- galiu pasakyt iš savo karčios patirties - nė velnio !!!
Man ta alfuke per metus apskalde 4 kartus,( 2k į galą, 2k į šoną) aišku buvo draudimas, bet vis tiek rūpesčiai ir nervai,...gal ta mašinukė nelaiminga buvo, nes dabar su rosso 147 tpfu tpfu kol kas viskas puikiai,...
O įsimintiniausias įvykis buvo prieš kelis metus rugsėjo 1d Radviliškyje magistralinėje sankryžoje prie pagr. parduotuvės rodos IKI,- vairavau tėvuko Primera, važiavom dviese, degė žalia. Staiga akies kraštu pastebėjau kad iš kairės kažkas šmėstelėjo, kaliau per stabdžius tik iš inercijos, ir ką....žviegdamas sustojau prie linijos ir tuomet į šoną dėjosi kokių 11 m mergaitė- pribėgo trenkėsi į stovinčią mašiną visai nestabdydama ir sukniubo prie šono. O ją mat pašaukė draugė atlėkti į parduotuvę ir dar apakino saulė,... Puolėm prie jos - ta pakėlė galvą su didžiausiu guzu ir rodydama sudužusius akinius pradėjo veriančiai klykti kad nesakytume jos mamai,... Gerai kad iššokęs tėvukas suspėjo pagauti du liudininkus kad degė žalia šviesa, nes- apstojo vietinių minia, rugsėjo 1, klykianti vargšė mergaitė, vilnietiški numeriai, sankryža, perėja,.... - ir ko tik aš tada neišgirdau savo adresu,......
Policijoje po 2 val aiškinimosi ir laukimo ar kas neatsitiko sunkiau negu gumbas vargšei mergaitei, po pažinties su jos tėvais, visi palinkėjo gero kelio ir išsiskyrėm. Nuvairavau drebančiom kojom,....