Autorius Tema: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?  (Skaityta 35171 kartus)

Neprisijungęs STIOPKAS

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-03-02 13:01 »
joa kazkada as is salutinio i pagrindini vos savo hyundajaus s-cuope neuzkisau kazkokiam pasatui, ir viskas per saulele musu :D o siaip esu i eskorta su omega i gala ivaziaves, cia per ziopluma :D su draugeliu uzsikalbejau ir atsisukaui i jy pabazarint, o prieki vazaiaves eskortas sugalvojo sustoti,tai nebespejau systabdyti tos karves :D

Neprisijungęs breal

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-03-02 13:54 »
idomi tema :) man tai buvo autostradoj panevezys-vilnius pries pora metu.
pasigavau civika isibegejom abudu iki 200 ir vaziuojam sau , tai prie 'silu' vestuves, vienas limuzinas salikelej stovi, kitas apsisuka
 civikas spejo ta antra apvaziuot a man vietos nebeliko tai sustojau gal 10cm nuo ju. baimes tuo momentu tai uzteko  :o nezinojau ar ce pykt ar ka   ;D o siaip tai as uz mandagu vairavima
AR 155 1.8 TS

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-03-02 15:53 »
aciu dievui su alfute kol kas neturejau bedu :) dar senais laikais kaip turejau cioperine emka (motocikla) isvaziuodamas is nuosavo kiemo uz krumu nemaciau masinos kad vaziuoja....tai kaip liurkinau i audi 100 C4 galo sona... o ana buvo ispiderastinta i rusus ar kur varyti... tai nunesiau visa galini bamperi . pats  suvaldziau ta emka.. ir slides is tos baiges padariau nes buvau pacukas dar:)) butu buvusi bauda man 3000lt bet ten susirado mano artimuosius ir susitare uz 200lt :) tai baimes buvo daug :) teko mociutei tuos 200lt grazint darbais.... darzu laistymu ir padejimu visokiu :DDDD

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-03-03 04:13 »
nu per 12w java as vos likau gyvas,tikslaiu per gyrta vairuotoja,zn buvau skacas bet ka jau cia padarysi 14m kazkur buvo,su dede susirinkom java kuria as pirkau uz 3m.santaupas,isvaziavau y kelia apkatkes daryt ,nu ant asfalto 80 ka ten vaikas neleksiu daugiau,gryzdineju jau namo ir as vaziuoju y kalna apie 60 greitis ir is kitos kalno puses pries eisma guolis vaziuoja girtas veterinaras,nu aisku as jo nemaciau nes abu susitikom ant kalno,tas dar mane isvydes nestabdyt,o gazo nu aisku as y jo prieky skrendu,nieko nepamenu daugiau,atsigavau ligoninej mentai zvenge kad erelis tikraja to zodzio prasme nes tipo labai toli nuo yvykio vietos as buvau, ::) isisukau kakla,luzo abi kojos ,ir kaire ranka,dar dubens kaulai,sonkauliai ir t.t. lovoj beveik pusmey pradrypsojau,ir va tau ir santaupas isleidau :(

Neprisijungęs Raimman

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 190
  • AR145-:)AR156-:)AR147- only ALFA style ROSSO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-03-03 17:02 »
Man tai kažkaip buvo užėjęs nesėkmių ruožas su anksčiau turėta 156a. Visad maniau kad raudona o ypač alfa rosso yra iš tolo matoma spalva ir mažiausiai skaldoma- galiu pasakyt iš savo karčios patirties - nė velnio !!!
Man ta alfuke per metus apskalde 4 kartus,( 2k į galą, 2k į šoną) aišku buvo draudimas, bet vis tiek rūpesčiai ir nervai,...gal ta mašinukė nelaiminga buvo, nes dabar su rosso 147 tpfu tpfu kol kas viskas puikiai,...
O įsimintiniausias įvykis buvo prieš kelis metus rugsėjo 1d Radviliškyje magistralinėje sankryžoje prie pagr. parduotuvės rodos IKI,- vairavau tėvuko Primera, važiavom dviese, degė žalia. Staiga akies kraštu pastebėjau kad iš kairės kažkas šmėstelėjo, kaliau per stabdžius tik iš inercijos, ir ką....žviegdamas sustojau prie linijos ir tuomet į šoną dėjosi kokių 11 m mergaitė- pribėgo trenkėsi į stovinčią mašiną visai nestabdydama ir sukniubo prie šono. O ją mat pašaukė draugė atlėkti į parduotuvę ir dar apakino saulė,... Puolėm prie jos - ta pakėlė galvą su didžiausiu guzu ir rodydama sudužusius akinius pradėjo veriančiai klykti kad nesakytume jos mamai,... Gerai kad iššokęs tėvukas suspėjo pagauti du liudininkus kad degė žalia šviesa, nes- apstojo vietinių minia, rugsėjo 1, klykianti vargšė mergaitė, vilnietiški numeriai, sankryža, perėja,.... - ir ko tik aš tada neišgirdau savo adresu,...... :(  :o Policijoje po 2 val aiškinimosi ir laukimo ar kas neatsitiko sunkiau negu gumbas vargšei mergaitei, po pažinties su jos tėvais, visi palinkėjo gero kelio ir išsiskyrėm. Nuvairavau drebančiom kojom,....
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-03 17:04 sukūrė Raimman »

lusis

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-03-04 15:00 »
nu per 12w java as vos likau gyvas,tikslaiu per gyrta vairuotoja,zn buvau skacas bet ka jau cia padarysi 14m kazkur buvo,su dede susirinkom java kuria as pirkau uz 3m.santaupas,isvaziavau y kelia apkatkes daryt ,nu ant asfalto 80 ka ten vaikas neleksiu daugiau,gryzdineju jau namo ir as vaziuoju y kalna apie 60 greitis ir is kitos kalno puses pries eisma guolis vaziuoja girtas veterinaras,nu aisku as jo nemaciau nes abu susitikom ant kalno,tas dar mane isvydes nestabdyt,o gazo nu aisku as y jo prieky skrendu,nieko nepamenu daugiau,atsigavau ligoninej mentai zvenge kad erelis tikraja to zodzio prasme nes tipo labai toli nuo yvykio vietos as buvau, ::) isisukau kakla,luzo abi kojos ,ir kaire ranka,dar dubens kaulai,sonkauliai ir t.t. lovoj beveik pusmey pradrypsojau,ir va tau ir santaupas isleidau :(

kelis kartus tą savo kaklą buvai išsisukęs?

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-03-04 23:56 »
2 ::)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-03-05 00:13 »
2 ::)

Tikras laimes kudikis... ::)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-03-05 18:52 »
2 karta jau nebedaug ir truko sake daktarai ::) as vis banziau per skausmus jy pasukti,pasirodo jai buciau per daug pasukes butu luzes,nes slanksteliai ten kakzkaip lb isirakino :( seip as tikrai laimes kudikis,vasara drauges masina aukstyn ratais pastaciau,man tik ranka luzo o ji 2men ligoninej praleido,dabar suvokiau kad tjp negalima vazinet ::)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-03-05 18:55 »
2 karta jau nebedaug ir truko sake daktarai ::) as vis banziau per skausmus jy pasukti,pasirodo jai buciau per daug pasukes butu luzes,nes slanksteliai ten kakzkaip lb isirakino :( seip as tikrai laimes kudikis,vasara drauges masina aukstyn ratais pastaciau,man tik ranka luzo o ji 2men ligoninej praleido,dabar suvokiau kad tjp negalima vazinet ::)

Na geriau veliau,nei niekad... ::) Jei taip ir toliau varinesi,tai greit Alfistu Alytuj nebeliks... ::)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic