Autorius Tema: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?  (Skaityta 35170 kartus)

tuningazz

• Svečias
Ats: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2008-03-22 12:05 »
tai cia kada maciau atvejy vaziuoja taxas,uz jo wv cady,taxistas is oro ant stabziu,kadis vos sustojo ::) islipo is wv dede 2x2 :o isitraukes vidury gatves taxista atkuldasino ir nuvaziavo ;D va taip ziopliam reik :angry:,man po miesta tai patinka pensiniko rezimu pasivazinet ir panervuot tuos ralistus gatviu :masina: ;D ;D ;D

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
  • Įrašai: 663
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2008-03-22 12:51 »
rakinkit šitą temą,nes čia gaunasi ne apie saugumą,bet atmorozkų prisiminimai.rakinkit greičiau :angry:
Buvo:AR 33 1.7 biturbo,AR 33 1.4,AR 164 2.5td,AR 166 2.0v6 turbo,AR 164 2.5td,AR 164 V6 24v

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2008-03-23 12:26 »
Bajoras kas cia tau kvailo? ::)
nu ir va pirmadieny buvo tox yvykis vazinejam su draugais po miesta,gal kokia puse 12vakaro,vaziuoju per sankryza man zalia viskas normaliai vaziuoju ir autikas is sono per raudona vos ne y sona galvojau jau bus chana ,bet kai uzmyniau ant gazo is tos baimes tai net gulincius :mzp: gal 90 perlekiau :-\

daznai pasitaiko paskutiniu metu, kad vairuotojai labai uzkisa masinas aplenke, arba nori visad buti pirmi,arba dazna situacija perejose, kaip eini per zalia, o tie debilai sukasi ir dar pypsena kad greiciau eitum ar net begtum, arba pamate zmogu ciuozia radai su lyg mano kojom...ir paskui dar rodo visokius gestus, sakiau reik aukleti savaip, prieisiu atidarysiu dureles ir naa is kojos tokiems avigalviams.....
Mane tokios situacijos labai užknisa. Ko atrodo reikia, judi bendram sraute - viskas aišku ir ramu nėra jokių akcesų, bet ne būtinai reikia kažkam pasirodyti - lenkti, užkišti, o ne duok dieve 0,1 sek. ilgiau prie žalios užtrūksi, jau ir pypsi...
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Zenkia

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2008-04-16 16:51 »
Vakar, t.y. 2008-04-15 vilniuje 4 val ryto, Mindaugo gatvej dideliu greiciu skriejanti Alfa Romeo tapo nevaldoma, pradejo slysti ir trenkesi i medi. Nuo smugio automobilis uzsidege. Policijai nepavyko islaisvinti zmoniu is ugnies apimtos masinos, tai pavyko padaryti tik ugniagesiams nupjovus stoga. Sunkiai suzaloti zmones nuvezti i ligonine.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2008-04-16 20:43 »
Vakar, t.y. 2008-04-15 vilniuje 4 val ryto, Mindaugo gatvej dideliu greiciu skriejanti Alfa Romeo tapo nevaldoma, pradejo slysti ir trenkesi i medi. Nuo smugio automobilis uzsidege. Policijai nepavyko islaisvinti zmoniu is ugnies apimtos masinos, tai pavyko padaryti tik ugniagesiams nupjovus stoga. Sunkiai suzaloti zmones nuvezti i ligonine.

Gaila, apmaudu...ne visad gėlėm kelias klotas

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #46 Įrašytas: 2008-04-16 21:42 »

166. Kvailys uz vairo, V6 po kapotu, mergina ant sedynes - visas derinys padaryt avarija. Bet pasekmes, sakyciau, stebetinai menkos. Joks gamintojas nedaro testo is ~100kmh sonu i medi. cia daug atsitiktines sekmes, bet juk gyvi ;)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2008-04-16 22:25 »
daznas pervertina savo galimybes, arba neivertina kelio dangos ir kitu faktoriu lemianciu tokius ivykius, bet kokiu atveju kiekvienas galim patekti i tokia situacija... ypac visi juk megstame paspausti...o gali tiesiog padanga sprogti ir bus toks pats ivykis.. kaip ir buvo alfai 155 vilniuje cia kur i stulpa kale, ir nieko neliko.... bet gali buti ir taip, kad ramiai vaziuosi su alfute... ir niekad nzn koks durnius tau ivaziuos... ko gero reik bijoti labiau kitu, negu taip kaip pats vairuoji:) ko gero busiu teisus :)

Veronika

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2008-04-18 13:15 »
Siulyciau visiems perziuret siuos visus video iki galo

http://nevsedoma.com.ua/index.php?newsid=23721

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2008-04-18 20:47 »
daznas pervertina savo galimybes, arba neivertina kelio dangos ir kitu faktoriu lemianciu tokius ivykius, bet kokiu atveju kiekvienas galim patekti i tokia situacija... ypac visi juk megstame paspausti...o gali tiesiog padanga sprogti ir bus toks pats ivykis.. kaip ir buvo alfai 155 vilniuje cia kur i stulpa kale, ir nieko neliko.... bet gali buti ir taip, kad ramiai vaziuosi su alfute... ir niekad nzn koks durnius tau ivaziuos... ko gero reik bijoti labiau kitu, negu taip kaip pats vairuoji:) ko gero busiu teisus :)
Čia pasirodo nepavyko mano darbo kolegos duktės klasiokui (taip mane informavo). Kaip ir tolimas ryšys, bet iš kitos pusės ir ne labai.