Autorius Tema: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?  (Skaityta 35172 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-03-05 18:58 »
2 karta jau nebedaug ir truko sake daktarai ::) as vis banziau per skausmus jy pasukti,pasirodo jai buciau per daug pasukes butu luzes,nes slanksteliai ten kakzkaip lb isirakino :( seip as tikrai laimes kudikis,vasara drauges masina aukstyn ratais pastaciau,man tik ranka luzo o ji 2men ligoninej praleido,dabar suvokiau kad tjp negalima vazinet ::)
Ne duok Dieve tau trečio karto. Pakanka ir šių dviejų. Savijauta kaip tavo, oro permainos jaučiasi ar ar kaip kitaip?
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-03-05 21:52 »
2 karta jau nebedaug ir truko sake daktarai ::) as vis banziau per skausmus jy pasukti,pasirodo jai buciau per daug pasukes butu luzes,nes slanksteliai ten kakzkaip lb isirakino :( seip as tikrai laimes kudikis,vasara drauges masina aukstyn ratais pastaciau,man tik ranka luzo o ji 2men ligoninej praleido,dabar suvokiau kad tjp negalima vazinet ::)

Na geriau veliau,nei niekad... ::) Jei taip ir toliau varinesi,tai greit Alfistu Alytuj nebeliks... ::)
jis dabar alfa-164 2,0turbo bombina ;D tai su tokia neiseis ramiai vazineti :masina:
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-03-05 22:00 »

Na geriau veliau,nei niekad... ::) Jei taip ir toliau varinesi,tai greit Alfistu Alytuj nebeliks... ::)
jis dabar alfa-164 2,0turbo bombina ;D tai su tokia neiseis ramiai vazineti :masina:

Ekstremalas kaip reta... ::) ::)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008-03-05 22:01 »

O ka drauge tau pasake? :) ir kaip santykiai su ja? :) baige mokykla sventem prie ezero su klasiokais, tai vienas toks erelis su kregzde girtas klasioke namo isveze, padare avarija, jai visa nugara randuota graziai merginai dabar... neleisti tam ivykti negalejau, nes pats anksciau isvaziavau savosios namo nuvezt...
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

lusis

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008-03-07 16:00 »
Ne duok Dieve tau trečio karto. Pakanka ir šių dviejų. Savijauta kaip tavo, oro permainos jaučiasi ar ar kaip kitaip?

kaip savijauta,kaip oras...už kiaušių tokį vairuotoją ir į sieną >:( rado kuo didžiuotis-per visą pienburnišką amžių 3 avarijos ir visose žmonės sužaloti.džiaukis,tu "raliste",kad be lavonų.toks vairavimas-skerso dėjimas ant visų aplinkinių.jei suvaro peilį i šikną tai nusikaltėlis,o jei su mašina sužaloja arba važinėja taip ,kad per plauką nuo avarijos tai kas šitie?padaryt linčo teismą vienam,kitam gal pradės suprast,kad kelia pavojų kitiems žmonėms.jei aš dabar pasiimu iš seifo šautuvą,nueinu į akropolį ir pradedu šaudyt tai ar ne tas pats,kaip tokie durningazz keliuose?

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008-03-07 19:17 »
Citata iš: Malūnsparnis link=topic=61726.msg90269#msg90269 date=1204736285

[/quote

kaip savijauta,kaip oras...už kiaušių tokį vairuotoją ir į sieną >:( rado kuo didžiuotis-per visą pienburnišką amžių 3 avarijos ir visose žmonės sužaloti.džiaukis,tu "raliste",kad be lavonų.toks vairavimas-skerso dėjimas ant visų aplinkinių.jei suvaro peilį i šikną tai nusikaltėlis,o jei su mašina sužaloja arba važinėja taip ,kad per plauką nuo avarijos tai kas šitie?padaryt linčo teismą vienam,kitam gal pradės suprast,kad kelia pavojų kitiems žmonėms.jei aš dabar pasiimu iš seifo šautuvą,nueinu į akropolį ir pradedu šaudyt tai ar ne tas pats,kaip tokie durningazz keliuose?
Tai panašu, kad taip ir padarytum ...su šautuvu iš seifo. Tai nevažiuok į akropolį. O jei neramumas ima, stverkis inkaro...ir stabdyk.
Šios temos tikslas yra susipažinti su įvykiais keliuose ir iš jų pasimokyti, o ne komentuoti kas kaip ir kodėl taip ar ne taip vairuoja.
Iki šiol tema vystėsi labai pozityviai - buvo parašyta nemažai įvykių, manu, darant iš jų išvadas, naudingų visiems.

mindoza

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008-03-07 19:30 »
viena ryta lekiu :cart: nuo kalno savanorių pr. kaune ziuriu geltonas mirkseti pradejo. :mzp: pagalvojau ne tik uz save bet ir uz kita garantavau kad jis praleks bet tik blyks stopas ir nera kur dingti. pamoka niekada negarantuok uz kito veiksmus. isvada suvarytas priekis.

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008-03-07 19:49 »
Čia iš tų įvykių pasibaigiusių laimingai:
Variuoju aš kartą į Sodrą :), vežu deklaracijas ketvirtines, skubu, privažiuoju sankryžą, sustoju, iš kairės pagrindiniu keliu atrieda mašiniukas, rodo posūkį į kairę, o aš trūkt iš vietos greičiau kad pravažiuoti, o tas pilietis pasirodo su įjungtu posūkiu nusprendė kad reikia tiesiai. Sustojom...ačiui dievui per kokį pusę sprindžio vienas nu kito. Man sudrebėjo kojelės, o kolegai kitam auto dar didesnis stresas-pensininkas už vairo.
Išvada: skubėk lėtai (protingai), visada įsitikink, kad sankryžoje kitas pasielgs taip kaip deklaruoja...

ExasS

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008-03-07 19:57 »
o man is vaikystes liko geras prisiminimas apie trapu gyvenima ^-^ tada dar 14 budamas turejau mopeda ir jauciausi tikras vyras :D grazia diena sutikau gristancia mama is pardes ir nutariau pavesti jos maiseli, uzsimoviau ant kaires rankos rankenas ir maiseli pasidejau ant sedynes, lekiu namo ir nutariau kaip tikras eismo dalyvis i kaire, namu keliuka, sukti nuo asines vidurio linijos.  istiesiau i kaire ranka, kiek leido maisiukas nuo juosmens. Pries tai buvau zvilgterejes atgal toliau maciau masinas ir lyg tai kaskas kaska lenke, o atstumsa buvo kokie 30metru. tai as ir pradejau sukti, bet staiga su vejeliu pro mane pradejusi sukti milimetrais ir kelkrasciu su dulkiu kamuoliais praleke septintos klases bimbalas, kuris kaip supratau ir lenke ten gale kitas masinas. Net neaisku ko tada buvo daugiau baimes ar laimes kad gyvas ir sveikas. Dar priedas, vis tai mate mama, tai ir jai buvo adrenalino.
O dabar vietoje kelkrascio yra aukstas saligatvis, tai gerai kad as uzaugau :du:
Siaip gera tema, privercia susimastyti is naujo.

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008-03-07 20:01 »
o man is vaikystes liko geras prisiminimas apie trapu gyvenima ^-^ tada dar 14 budamas turejau mopeda ir jauciausi tikras vyras :D grazia diena sutikau gristancia mama is pardes ir nutariau pavesti jos maiseli, uzsimoviau ant kaires rankos rankenas ir maiseli pasidejau ant sedynes, lekiu namo ir nutariau kaip tikras eismo dalyvis i kaire, namu keliuka, sukti nuo asines vidurio linijos.  istiesiau i kaire ranka, kiek leido maisiukas nuo juosmens. Pries tai buvau zvilgterejes atgal toliau maciau masinas ir lyg tai kaskas kaska lenke, o atstumsa buvo kokie 30metru. tai as ir pradejau sukti, bet staiga su vejeliu pro mane pradejusi sukti milimetrais ir kelkrasciu su dulkiu kamuoliais praleke septintos klases bimbalas, kuris kaip supratau ir lenke ten gale kitas masinas. Net neaisku ko tada buvo daugiau baimes ar laimes kad gyvas ir sveikas. Dar priedas, vis tai mate mama, tai ir jai buvo adrenalino.
O dabar vietoje kelkrascio yra aukstas saligatvis, tai gerai kad as uzaugau :du:
Siaip gera tema, privercia susimastyti is naujo.
O aš tokių metų buvau ekstremalas tik su dviračiu....įvykių buvo ne vienas pasibaigęs gūzais ir mėlynėmis, bet laimingai...
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-07 20:04 sukūrė Malūnsparnis »