Autorius Tema: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?  (Skaityta 35169 kartus)

Neprisijungęs OWE

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Atsakymas #70 Įrašytas: 2008-07-06 17:49 »
Mano alfutei, pries kelis menesius panevezyje, sankrizoi prie babilono i uspakali taksistas buvo ilekes :masina:,o sei pats stengiuosi vazinet kulturingai (BENTJAU SU SAVISKE), tik darbe nelabai iseina nes darbo specifika ganetinai ekstremali ;D

ka reiskia" darbe nelabai iseina"? greitąją vairuoji ar saugos tarnybos automobili?jei vezioji bandeles tada sorry,vyruk vazinet pagal taisykles privaloma tiek darbe tiek laisvalaikiu.kaip tik vakar vienas,kur darbe nesigauna saugiai vairuot(taksistas)belakstydamas vos neikalė man į galą,o paskui dar nardo po visas juostas,kad mane aplenkti truks plyš,ir dar man rodo kažkokius gestus,tipo man ne visi namie.jei ne graži mergina jo mašinoj,bučiau pamokęs snarglį ekstremalios specifikos.

darbas su ekspres siuntom susyjes ;D
156 2.4JTD

parduodu du naujus priekinius amortizatorius

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71 Įrašytas: 2008-07-06 18:38 »
Express siuntas su dvirateliu reik ;D niekas ten nemirs jei ir 5 min veliau atleksi.
Siaip pas mane retai baudos taskai baigiasi. Rodosi ir nelakstau, bet pas mus cia visur 50km/h, tai 3 begis jau ir 60. Daeini iki 4, jau stabdo. Visas baudas namuose susirenku, kitur nesu gaves, nors daug tenka pavazinet.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs OWE

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72 Įrašytas: 2008-07-06 21:55 »
Express siuntas su dvirateliu reik ;D niekas ten nemirs jei ir 5 min veliau atleksi.
Siaip pas mane retai baudos taskai baigiasi. Rodosi ir nelakstau, bet pas mus cia visur 50km/h, tai 3 begis jau ir 60. Daeini iki 4, jau stabdo. Visas baudas namuose susirenku, kitur nesu gaves, nors daug tenka pavazinet.

kartais tenka medicinines priemones ir i operacines tiesei chirurgui pristatyt :smilie:
156 2.4JTD

parduodu du naujus priekinius amortizatorius

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73 Įrašytas: 2008-07-06 22:07 »
Štai tokie paskutiniai pasisakymai (egonomija, bowe) yra labai vertingi ir visada su dėmesiu perskaitomi, verčia susimąstyti, apgalvoti savo elgesį kelyje, juk kiekvienas prieš kelionę tikimės, kad viskas bus gerai ir grįšime namo laimingai ir be nuostolių....Kelyje, kaip ir bendraujant aplamai, be mandagumo ir pagarbos kitam, kad ir lėčiau važiuojančiam, nieko doro nebus. :loud:
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74 Įrašytas: 2008-07-07 08:20 »
Zinau, kad Malunsparnis isbars mane ;D, bet prisiminiau toki atsitikima: sustabde virsijus greiti. Pielijau i Siaulius, leistinas 90, vaziavau 112km/h. Sustabde, pabazarijom, taip siaip ka gyvenam, ka dirbam. Pasakiau, sako blokatorius ratu jus gaminat. Gaminam sakau. Atvesk blokatoriu ir vaziuok toliau. Atvaziau, vaziuoju toliau. Po 2 dienu vel bac, biski kitoj vietoj, bet tas pats polismenas. 102 km/h. Atpazino, zinoma, sako nedarai isvadu, kad paleidau praeita karta. Sakau kaip nedarau, praeita karta buvo 112, daba tik 102. Nusijuoke, ir paleido. Ir polismenas bjaurus buvo, net savo tevui teises atime. Kas zino, Radvilisky toks buvo, sherifu vadindavau, storas kaip kubilas, klynas iki zemes, parabelumas palei kulnus tabaluojasi. Placiabrylio skrybliaus truksta ir grynas sherifas ;D
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2008-07-07 19:45 »
Zinau, kad Malunsparnis isbars mane ;D, bet prisiminiau toki atsitikima: sustabde virsijus greiti. Pielijau i Siaulius, leistinas 90, vaziavau 112km/h. Sustabde, pabazarijom, taip siaip ka gyvenam, ka dirbam. Pasakiau, sako blokatorius ratu jus gaminat. Gaminam sakau. Atvesk blokatoriu ir vaziuok toliau. Atvaziau, vaziuoju toliau. Po 2 dienu vel bac, biski kitoj vietoj, bet tas pats polismenas. 102 km/h. Atpazino, zinoma, sako nedarai isvadu, kad paleidau praeita karta. Sakau kaip nedarau, praeita karta buvo 112, daba tik 102. Nusijuoke, ir paleido. Ir polismenas bjaurus buvo, net savo tevui teises atime. Kas zino, Radvilisky toks buvo, sherifu vadindavau, storas kaip kubilas, klynas iki zemes, parabelumas palei kulnus tabaluojasi. Placiabrylio skrybliaus truksta ir grynas sherifas ;D
Geras tavo pasisakymas, aš net nelinkęs ko nors barti, gal tik maniurzgiu ir tiek, nelabai reikia kreipti dėmesio, kaip matau taip ir darai, puiku. O už greičio viršijimą ir man teko porą katrelių susimokėti arba ne, kaip pasiseka. O dažniausiai visos nuobaudos ar susitikimai su policmentais tenka artimam rajone prie namų ar prie darbo...
 Greičio viršijimas ir man nesvetima, bet nėra taisyklė...bet, bet, mieste nesidraskau, gal tik momentais, truputį.., pagal situaciją.., įverinęs saugumą.., spusteliu truputį..., o užmiestyje, pvz. į Panevėžį , na niekad nevažiuoju iki 130, visada kažin kaip gaunasi nuo 130km/h ir daugiau.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa