man buvo kelyje vilnius- svencionys is salutinio kelio ishsuko tiesiai pries nosi ir sustojo per visa juosta ishsigandes. mano greitis ~80kmh buvo, maciau, kad nesustosiu, meciausi i prieshprieshine, gerai, kad ten buvo protingas vairuotojas i pasitrauke i kelkrasti, tai tik ir uzteko vietos alfai ir jos veidrodeliams pralisti
sustojau... sirdis kulnuose buvo..
buvo dar olandu g-ve leidziantis zemyn link stoties puses: vaziavo priekyje golfs saugiu atstumu, as paziurejau i kaire ar nieko nera, nes ten keliai susilieja, kai atsisukau, golfas jau stovejo ir labai arti
kirtau per stabdzius kiek koja jegu turejo, bakstelejau is kazkur 2 kmh, kad as net nesupratau lieciau r ne, bet golfo vairuotoja pajuto, bet ne vienai masinai nieko nebuvo, tai ir nuvaziavom.
dar sauletekyje vakare 21h vaziavau, tamsu, lietus lyja... kazkokia studente stovejo vidury kelio, as jos per statramsti nemaciau, o ji sugalvojo, kad spes perbegti kelia. realiai nespetu, bet as sukau tolyn nuo jos, ji soko i ora ir maciau kaip jos dzinsuose atsisviecia mano xenonas LABAI arti... buciau jei jau skynes, tai galingai... greitis ~50kmh buvo... tai vat
buvo dar ir kitokiu laimingai pasibaigusiu, bet geda prisipazint, tai patylesiu