pykit nepykit, bet man tie lipdukai nelabai ziurisi, nebent graziai butu ant baltos alfos reikejo jums daryti bespalvius ir ant lango klijuoti manau zymei geriua butu atrode viskas, ir isryskinti raides ryskiomsi spalvomis pvz. oranzine, raudona, galbut geltona.ir balta ir matytusi iskart ir vaizdo negadintu manau visiskai...
Citata iš: Darcikas 2008-05-19 21:37pykit nepykit, bet man tie lipdukai nelabai ziurisi, nebent graziai butu ant baltos alfos reikejo jums daryti bespalvius ir ant lango klijuoti manau zymei geriua butu atrode viskas, ir isryskinti raides ryskiomsi spalvomis pvz. oranzine, raudona, galbut geltona.ir balta ir matytusi iskart ir vaizdo negadintu manau visiskai... Reikejo reikejo... sie zodziai kiekvienam poste matosi... Anksciau jau isdesciau,akd si karta to nepavyko padaryt... sekanti partija taip ir bus bandoma daryt... Maketuosim,kad tikru visu spalvu masinoms...
Citata iš: T_K 2008-05-19 21:53Citata iš: Darcikas 2008-05-19 21:37pykit nepykit, bet man tie lipdukai nelabai ziurisi, nebent graziai butu ant baltos alfos reikejo jums daryti bespalvius ir ant lango klijuoti manau zymei geriua butu atrode viskas, ir isryskinti raides ryskiomsi spalvomis pvz. oranzine, raudona, galbut geltona.ir balta ir matytusi iskart ir vaizdo negadintu manau visiskai... Reikejo reikejo... sie zodziai kiekvienam poste matosi... Anksciau jau isdesciau,akd si karta to nepavyko padaryt... sekanti partija taip ir bus bandoma daryt... Maketuosim,kad tikru visu spalvu masinoms... Man tai zodis "nepavyko" skamba durnai Nepyk buvom jau viska suderine,o isejo sh... todel taip ir raso zmones.
tai jau ir buvo seniausiai nutarta kad turejo but butent baltos raides ir logo ir nebus pagrindo,tik raides.
Citata iš: pashka156 2008-05-20 19:37tai jau ir buvo seniausiai nutarta kad turejo but butent baltos raides ir logo ir nebus pagrindo,tik raides. del pagrindo ta zn visi viska zn kaip kas turejo but bet gavosi taip