Autorius Tema: Lipdukai (pradekit ruosti ir plauti Alfas):  (Skaityta 41010 kartus)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lipdukai (pradekit ruosti ir plauti Alfas):
« Atsakymas #110 Įrašytas: 2008-05-23 12:04 »

Prisidėčiau prie to, ką siūlai. Bet kokiu atveju visvien būčiau pasigaminęs savo dizaino lipduką, tokį, kokį aš norėjau jį matyti be nuorodos į Lietuvos Alfa Romeo klubą. Jei nori, galiu prisidėti prie maketavimo. Pakankamų įgūdžių tam turiu, laisvo laiko dabar šiek tiek daugiau, nei kaip kad buvo anksčiau, kai rinkom bendrą forumiečių lipduko variantą  :)

nu tai vektorini faila su visa abecele reik isgaut. kaip supranti Corel'iu tai greit vyksta ir paprastai(?)
nzn, as architektas, ne dizaineris, noriu viska palikti savo sryties profesionalam, so join  :)
Aš dirbu su Adobe Photoshop CS3. Ten galima taip pat vektorinę grafiką padaryti. Gal tada susirašysim į PM, galėsiu bandomuosius pavyzdžius paruošti, o vėliau - padaryti grafiką vektorine.
Kiek teko susidurt su visokiais lipdukais,  tai visuomet reikalauja corelio, adobe netinka.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #111 Įrašytas: 2008-05-23 12:11 »
Zhmones, baikit mane linxniuot. Niekas nieko nenurode. Ir apskritai, vienintele mano nuodeme, kad neturejau laiko bendraut su T_K ir derintis dizaino su juo. Jei kas man butu daves paruoshta faila - irgi buchiau atidavus gamybai ir gana pigiai pagaminus...
Visuotiniam susirinkime, kuriame dalyvavo gal 30 klubo nariu, balsu dauguma buvo nuspresta, kad lipdukus, su nuoroda i klubo foruma leisti gamintis tik su klubo zhinia. Nes klubas shita foruma ishlaiko.
O del dizaino ir lipduku gamybos - nesivarginkit, prigamintos kruvos tu lipduku, kas nori - susiranda, isigija ir prisiklijuoja. Klubas tikrai nesigamins nauju lipduku, tik todel, kad jusu pazhistami reklamos agenturoj nori ish to uzhdirbt.
Viva la vita!

Neprisijungęs T-Spark

• Veteranas
  • Įrašai: 1207
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #112 Įrašytas: 2008-05-23 12:53 »
velnio tas nesamones.

toks lipdukas, kaip pas mane (kas buvo meete - mate (vln.)) yra lengvai padaromas.
va jau suderejau su dizaineriu ir gamintoju. maketavimas kainuos 110-200Lt + pjaustymas
po 10 Lt.  sutarem del aukstos kokybes lipduko is 800-ines pleveles. (1000-ine jau naudojama aviacijoje).
is paprastos kainuotu - 5 lt.
   Nusiusiu dizaineriui AlfaRomeo srifot pavizdziu ir jis susismaketuos is ju abecele, pagal kuria surasys nickus.
optimistiniais skaiciavimais 50 lipduku kainuos po 12.20 Lt. - cia DAUG?

kadangi valdyba vaikskai knisa prota - siulau daryti alfaromeo uzrasa ir nicka po juo, bei nereklamuoti
sio puslapio, kurio firminis stilius buvo kuriamas ne vienerius metus:)
   jei valdyba nusileis ant zemes. - siulau aktyviem nariam stoti i kluba ir apsiimsiu gamyba visam klubui.
gana cia zaisti gal. sumaketuosime tikrai geresni rezultata uz (lyg) Audriaus imesta oficialu.

spreskit.

puslapio dizainas buvo kuriamas 2 dienas :) o proto niekas neknisa, buvo paaiskinta, kad Klubas sutinka duoti naudoti www adresa, jei dizaina suderinsite ir mes platinsim. tas tiko. toliau, savaite buvo derinamas dizainas su T_K, kuris nepasivargino kolegoms pranesti koks bus galutinis variantas, juk nieks neverte tokio daryti.
« Paskutinį kartą keitė: 2008-05-23 12:56 sukūrė T-Spark »