Citata iš: Vital 2008-05-16 23:18Sian ir as gavau lipdukus...hmmm lauzau galva kur uzsiklijuot dabar nedera niekur blin Ant soniniu langu pabandyk...
Sian ir as gavau lipdukus...hmmm lauzau galva kur uzsiklijuot dabar nedera niekur blin
Siulau ta fona balta ispjaustyti su peiliuku graziai ar iskarpyti, man jis cia nevietoje... Tikrai vizualiai geriau atrodys
Citata iš: Audrius 2008-05-16 18:36na jus man paaiskinkit, kodel jus neemet situ lipduku?as savo nuomone issakiau: nickas ner taip svarbu. yra tik paprastas noras gatvej atskirt alfa myletoja, kuris domisi savo auto, nuo tulo"netycia" nusipirkusio grazia "seat-romeo 156". (sarkazmas). kad gaut ta klubo lipduka - cia dar butu reikeje kokius metus droztis emailu, sudrozti pora klaviaturu, galugale ir pats klubas su savo oranizacija netraukia nekiek. ten nieks neziuretu mano sukauptu ziniu auto srityj,darbo tuning'o ymoneje, patirties ir bagazo tobulinant auto. - reiktu dro*intis per visokias proceduras, formalumusir kitas nesamones, siurbti alu kazkur, kurios is esmes as net nemegstu. man ta klubo koncepcija visai nepatraukli,tad ir oficialiaus klubo lipduko nereikia sory jei ka izeidziau. cia tik susidares ispudis po priestai buvusiu debilizmu, tik asmenine nuomone jei klubas butu pagristas bendra veikla garaze - buciau pirmas prie jo duru
na jus man paaiskinkit, kodel jus neemet situ lipduku?