Labai tuom abejoju, guma tavo padangos jau tikrai pasenus, dar butu galima gincitis jei tavo padanga visus 5 metus buvo laikoma pastovioje silumoje, taisyklingai sudetos ir nenaudotos ir tai labai abejoju. Visos tos papigiaiskos padangos gaminamos ant tu paciu dunlop, michelin ar brigestone stakliu ir ant tu firmu gumos misiniu, tiesiog visa tai ka naudoja pigiu padangu gamintojai buna 5-8 metu senumo technologijos.
jeigu teisingai suprantu sitokia logika, tai iseina taip, kad pries 5-8 metus gaminti pvz MICHELIN'ai ir DUNLOP'ai
tuo metu buvo tokio pacio lygio, kokios yra siais metais pagamintos SAVA ar kiti no-name?
na, tai kazkiek priestarautu empirikai - mano zieminiai smarkokai nutrinti ir seni (metu neprisimenu, bet pats 4 sezonus atvazinejau, o nezinau kiek jos pries tai buvo sandeluojamos) DUNLOP'ai, mano nuomone, savo darba atliko zymiai geriau negu apynaujes (antro sezono, 2 metu) SAVA , apautos ant mano giminaicio automobilio. Ismatavimai padangu tie patys, bet, zinoma, automobiliai skirtingi. Bet kad ir koks butu automobiliu vaziuokliu, svorio ir t.t. skirtumas, rimtos ziemos atveju (daug sniego, ledo, mazi greiciai), pakaba turi pakankamai mazai itakos.
zinoma, gali buti ir priesingu atveju - naujesnes no-name elgiausi geriau nei senesnes geru brand'u padangos. taciau tai, manau, butu isimtis is taisykles.