kas liecia ziemines, as tik uz michelinus. ju guma paprastai minkstesne nei kitu gamintoju, ko pasekoje ir vaziuojasi geriau, sukibimas geresnis slidziame kelyje
kolegos apie metus kalbejo, tad as visiskai pritariu, perkant reikia ziureti i metus, nes nuo ju priklauso padangos charakteristikos. tarkime pvz. vienais metais klientams patareme geriau pirkti (kainos panasios) Maxxis (amerikieciu firma) 2010m. pagamintas padangas nei Pirelli 2005m., nes Maxxis guma dar ,,kvepejo fabriku", o pirelli buvo stovejus ir kieta.
As noreciau, kad Lietuvoje priimtu istatyma, kad senesnemis nei 4-5 metai padangomis vazineti butu draudziama manau avaringumas sumazetu dar gerokai tada ir parduotuves pradetu mastyti, kad uzsivezimas padangu pagamintu pries 3-4 metus grestu pinigu ismetimu i bala jei neparsiduos, uzdetu uz si pazeidima bauda nuo 300 iki 500lt, manau pradetu liaudis mastyti
O aš manau, kad mano 5 metų Bridgestonai (žieminiai) daug geresni, nei mano naujos Debicos (žieminės). Išmatavimai vienodi, mašinos vienodos. Taip, kad neviskas atsiremia į amžių.
nebent geresni pagal kitas padangos charakteristikas, t.y. tarkim pagal protektoriaus rasta galima lyginti jei nusidevejimas vienodas... pagal guma jie niekaip negali but geresni
nauja guma dazniausiai vaziuos geriau nei stovejus 5m.
yra zmoniu kurie mano kad ju vasarines zymiai geresnes nei ziemines ir lekia su jomis ziema, nes ju protektoriaus gylis dvigubai didesnis nei zieminiu..
kitam niekad neirodysi kad M+S su snaige yra tik ziemine, jam tai - universali ir tiek
tad kiek zmoniu tiek nuomoniu
as manau, kad padangos amzius labai ir tiesiogiai itakoja padangos charakteristikas