Autorius Tema: KUO ALFA-ROMEO AUTOMOBILIS GERESNIS UZ MERGINA  (Skaityta 29140 kartus)

Mukas

• Svečias
Re: KUO ALFA-ROMEO AUTOMOBILIS GERESNIS UZ MERGINA
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2005-01-11 22:08 »
O kas as zinau? Kvieciau i alfadieni, tai kazka mykia neaiskiai. Gal ji koks bernas, kad taip drasiai reiskiasi?

kryzhius

• Svečias
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2005-01-12 09:37 »
Pala pala dar prisijungs, kazi kaip smagu skaitineti, matysim kuo baigsis  :wink:

Felicita

• Svečias
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2005-01-12 12:31 »
to Mukas:
Na nekulturke klausytis kaip kaimynai uzsivedineja... o klausosi kiek zinau tie, kurie patys nieko panasaus sukurti nebegali... kurie jau prarado vilti, kad tikrai neuzsives... kad ziema... kad visi keliai, kuriais reiktu vedzioti iki skausmo ir uzsimerkus zinomi...  gyvenimiskas boring\'as vienok.

ignoravimais savo kantrybes nepasikasysite...

nelabai supratau apie ka jus cia. Isvedziokite sviesiai dazytai blondinei?

Alfai kaip ir meilei savas laikas. Ji turi pribresti iki manes, as iki jos. Tad savo blevyzgomis mano poreikio matyti Alfa savo parkinge nenumalsinsite.

To musolinis:
Felicita yra moteris (kuri nuleidusi zvilgsni i save, mato du apelsinus tvirtai pritvirtintus), kuri siame forume palaiko moteriskosios dvasios fronta (po galais kur gingo sabutylninke Ela???).
Ne beliasus pardavinedama, o  guviumu, trapumu ir siokiu tokiu intelektualumu vyrus (kai kuriuos) siame forume is kantrybes vedanti. Atsakymas tenkina?

to Mukas:
i alfadieni neisiu kol neturesiu alfos. Butu nepadoru. O ar ja turesiu - klausimas sprendziamas.
Drasiai reiskiuosi, nes neturiu ka prarasti  :lol:

to Kryzius:
Pirma turi kazkas prasideti, kad turetu kazkas baigtis...

Dieve mano, o as maniau kad siame forume ir be manes moteru buta. Stoviu cia pries toki fronta placiai atstaciusi apelsinus ir nei vieno palaikancio cyptelejimo ar transparanto is moteriskosios puses... apima tylus siaubas...

Neprisijungęs musolinis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 993
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2005-01-12 13:06 »
to;FELICITA.aisku tenkina :lol: apelsinu apziurinetoja. :lol:
MEMENTO MORI

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2005-01-12 13:53 »
O ko tu tikesi? Visos alfistes ar tiesiogiai ar ne  jau turi Alfas, todel ir nesisklaido po Forumus. Jau pasieke tai ko nori ir ramiai sau sukasi apie puodus. Tamstele dar neradot savo vietos po saule - net alfos neturite, todel ir nersiate po Foruma bernus provokuodama ir kabindama.

O beje apie kokia alfa svajojate? Gal galime kuo nors patarti. pasiulyti, parekomenduoti. Duokite zenkla ir mes tikrai padesime - turime ivairiu variantu - galesim pagal grafika atvezt, parodyt, pavezint, gal net vakarui i jusu parkinga po langais pastatyti....

Felicita

• Svečias
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2005-01-12 14:17 »
o siaubas, turi alfas ir prie puodu stovi? ateitis liudnoka. matyt ne tas kontingentas. Vieta po saule turiu, alfa gal but bus. Ir nieko as cia nekabinu, o tiesiog apsiuostau.
Svajoju tik apie nauja mazyte masinyte... bet ja tikriausia galesiu tureti sugudravusi... pvz. pa prykolu isigyju - sena bet kruta... tada mano dziedziukas pasiurpsta ir nuperka tai, ko as is tikro noriu :) ech... isivaizduoju mano padruzkiu veidus pamaciusius mane uz kokios senienos vairo... atsisijotu...
Galite patarineti ir rekomenduoti, juk as tik blondine dazyta. sakiau jau kad kaip vyro smegenys ir masinos variklis dirba - man tikra mistika.
vakarui i mano parkinga pasistatyti? tai cia kaip, pasistatot, o namo taxi vaziuojat? kokia nauda jum? ar cia tox pasiaukojimas del mano savisvietos?

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2005-01-12 14:37 »
Kazkaip ne taip cia strateguoji del masinos. Sena, kruta, diedziukas, podruzkes - nauja, maza ir tt. Nera alfu mazu. Na yra maza, bet kad nelabai.... Eik pas dziedziuka tiesiai, griebk uz esmes ir sakyk kad nori tokios ir tokios. Kiek suprantu prie tavo lovos jau vyriskos tapkes guli?... Va todel ir siulai palikus alfa po langais varyti namo taxu. O as galvojau, kad alfa po langais pastacius butu galima ir i virsu uzlipti...

kryzhius

• Svečias
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2005-01-12 14:41 »
Citata
Felicita yra moteris (kuri nuleidusi zvilgsni i save, mato du apelsinus tvirtai pritvirtintus), kuri siame forume palaiko moteriskosios dvasios fronta

Apelsinus v studiju prasom  :lol: (look about my hobbies)
Citata
to Kryzius:
Pirma turi kazkas prasideti, kad turetu kazkas baigtis...

Paspaudus \"send\", jau ir

Felicita

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2005-01-12 15:06 »
Na situacija paprasta. Noriu mazos simpatiskos, gerai traukiancios masinos. Mano dziedziukas sako, kad kam tau masina as tave ir taip pavezinu. As jam aiskinu, kad esu nepriklausoma moteris ir noriu vezintis pati. O jis man aiskina, kad masinos nepirks ir viskas. Dar uzsimusiu, juk blondine - anekdotas vaziuojantis keliu. As labai sirstu. Savu pinigeliu (atidetu nuo  epiliacijos, manikiuro, pedikiuro ir etc. proceduru) uztektu tik senai masinai. O zinau, kai nusipirksiu sena ir imsiu vazineti,- dziedziux gaus aparpoli, jam bus be galo geda, kad as, jo moteris toki nelygi darau jam. ir nupirx kokos noriu.
Na tos tapkes dziedziuko ne prie lovos, o koridoriuje guli.
Oh, kokia as kvaisa - Tu siuleisi i sveicius? Kelinta Tavo kojos ismiera, dziedziuko tapkes dideles- manau Tavo koja tilptu ir. Nors siaip pas mane ir basomis galima vaikscioti - grindys apsildytos. Ir su savo dziedziuku supazindinti galeciau, kai gris. Manau turesit apie ka padiskutuoti - o gal ir itikinsit, kad moteris as sauni ir man masinos naujos reikia. Tixliai, kokia as dura. Kvieciu jus i svecius!!!!

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2005-01-12 15:45 »
Kazko nujauciu, kad tavo diedziukas moka elgtis su beisbolo lazda ir mano argumentai del tavo masinos jam gali buti nelabai itikinami, ypac kai ras mane pas tave ant sildomu grindu isispyrusi i jo tapkes.... Na nezinau. As tau pm parasysiu.