Na situacija paprasta. Noriu mazos simpatiskos, gerai traukiancios masinos. Mano dziedziukas sako, kad kam tau masina as tave ir taip pavezinu. As jam aiskinu, kad esu nepriklausoma moteris ir noriu vezintis pati. O jis man aiskina, kad masinos nepirks ir viskas. Dar uzsimusiu, juk blondine - anekdotas vaziuojantis keliu. As labai sirstu. Savu pinigeliu (atidetu nuo epiliacijos, manikiuro, pedikiuro ir etc. proceduru) uztektu tik senai masinai. O zinau, kai nusipirksiu sena ir imsiu vazineti,- dziedziux gaus aparpoli, jam bus be galo geda, kad as, jo moteris toki nelygi darau jam. ir nupirx kokos noriu.
Na tos tapkes dziedziuko ne prie lovos, o koridoriuje guli.
Oh, kokia as kvaisa - Tu siuleisi i sveicius? Kelinta Tavo kojos ismiera, dziedziuko tapkes dideles- manau Tavo koja tilptu ir. Nors siaip pas mane ir basomis galima vaikscioti - grindys apsildytos. Ir su savo dziedziuku supazindinti galeciau, kai gris. Manau turesit apie ka padiskutuoti - o gal ir itikinsit, kad moteris as sauni ir man masinos naujos reikia. Tixliai, kokia as dura. Kvieciu jus i svecius!!!!