Norejau, lyg ir i tema parashyti, apie senas ir naujas mashinas Vakar tokiai zhurnalistei ish vieno laikrashchio, mes, t.y. Kauno alfadienis, paaishkinom, kad musu savajoniu automobilis, turint daug pinigu yra senas Na tipo moterishke liko nesupratus... blondine... Zhodzhiu senos Alfos - geros alfos, (tik turi but gerai prizhiuretos )
pamasciau, kad naujos temos kurt neverta, nes sita pakankamai sudirbta Nubudau. Atmerkiu akis, matau lubas. As jas pazistu .Vel ruduo. Vel lapkritis. Sestadienis. Gerai.Uzsirukau. Kada as vakar grizhau ?Paryciui. Ji buvo grazi. Vakar daug isgeriau. Gerai .Idomu, jei pamatyciau ja blaivas ? Gal geriau nerizikuoti.Miegojau su drabuziais. Hm, ir batais. Nieks nemato - koks skirtumas ?As namie .Noriu valgyti.Jei buciau vedes, nespeciau panoreti - pazadintu, lieptu valgyti.Bet ar duotu valgyti man grizhus paryciui. Gerai, kad nesu vedes.Dabar nesishneketu arba shauktu (draugas pasakojo).Geriau su juo.Dabar ant jo shaukia. O pas mane tyla . Jega !Namu netvarkiau ? Hm, visa menesi.Lietus uz lango taip derinasi prie ****os betvarkes kambary. Grazu pas mane. Ir lietus - grazhu.Reikia keltis.O kam ? Pavalgyt.Gyvenu.Kaip gyvenu ?..Miegojau nenusiaves batu. Jega !Mishke dabar grazhu.Valgyt noriu. Cepelinai. Cepelinams reikia bulviu.Bulviakasis. Kazkas plusho laukuose , purvina ranka shluostesi kakta.Po to valge cepelinus. Romantika.Kaip ash noriu esti !Gal vesti ? Rimuojasi ! Jega ! Esti-vesti , esti-vesti. Vedei-edi, nesiderina..hmmm..Pagimdytu man ka nors.Sako - baisu gimdyti.Buciau jos vietoje. Hm, Grizhtu paryciui- Uzmuzchiau. O dar tokiai - gimdyti?Gryzhciau ash - pashukautu valanda-dvi , patyletu kelias savaites.Toliau gyventume. Ir gimdytu man. Rupintusi.Gerai , kad ash vyras . Gerai , kad yra moteru.Gerai , kad ash - senbernis.Reiks nusipirkt alaus ir pamastyt apie ateiti. Butu kas shalia - pashnekeciau. Oij , gerai pashneku , kai ikales ! Vakar gerai shnekejau Kokios jos grazhios kai nereikia su jomis gyventi.O jos noreeeetu... Einu pirkti alaus.Ir cepelinu nusipirksiu.Vargshas tas mano draugas.Bet gerai , kad pasauly yra bobu.Jega !