Sveikinimai Petrui progresuojant Alfų gretose
smagu girdėti jog persedai i naujesne, tau paciam mielesne ir geresne Alfą (y) kas liečia spalva tai nematau reikalo ją kritikuoti kai perki automobilį antrinėje rinkoje, na nebent pirktum kokį golfą kurių pasirinkimas gana didelis tuomet gali ieškotis ir trokstamos spalvos. Mano pačio Giulietta spalvų trejetukas raudona-juoda-balta, bet jei surasciau gera variantą iš techninės ir vizualinės pusės tai spalva nukeliauti i antra planą planą, nes bent man aktualiau perkant nenauja mašina yra jos būklė o ne spalva.
O dabar atsiprasysiu Petro už tai kad padarysiu šiokį tokį nukrypimą jo temoje, bet negaliu susilaikyti neisdestes savo subjektyvios nuomonės. Visgi man norisi reabilituoti Alfa 159, na bent aš "neatsikandau" jos, man ji yra visai gera mašina, taip, jos mase didelė, taip, tai įtakoja nemažas kuro sąnaudas, bet aš linkęs atleisti jai tą trūkumą, nes man šitą Alfa malonu vairuoti, nuo pat pirmų dienų ji man prilipo ir neturiu jos atžvilgiu blogų žodžiu. Jau greitai bus penkti metai kaip draugauja ir ji man neatsibodo ir neuzkniso. Taip, atėjus laikui žinau kad pirksiu Giullieta, bet ne dėl to kad 159 man nepatinka, bet paprasčiausiai dėl to kad kaip ir visiems norisi naujesnės mašinos. O jei tektų dabar ieškotis kito automobilio tai vienareikšmiškai ir be jokių dvejonių būtų tik 159. Beje, esnyper paminėjo jog 159 ne alfiska, kuri vieta tau atrodo ne alfiska? Valdymas? Išvaizda? Taip, jos valdymas sunkokas ir kietokas, bet man tai limpa. Dažnai pavaziuoju su žmonos Bravo, tai ji man tokia per minkšta ir per jautri, ir visada kur kas maloniau vairuoti 159. Kas liečia išvaizda, tai 159 man tobula savo išorės dizainu. Na žodžiu gal kažkas iš jūsų pasukiosit pirštą prie smilkinio, bet aš stoju mūru už 159
Bet kaip ir minejau, tai mano subjektyvi nuomonė, Giuliettosvdar neteko ciupineti savo rankomis tad negaliu lyginti 159 ir Giuliettos, ir siuo savo minčių išdėstymu nenorėjau pabyloti jog 159 nėra toks ks blogis kaip gali pasirodyti paskaičius čia kitų žmonių atsiliepimus