taigi, pasirodo jokia čia bėda restauruoti seną greičių dėžės trosą.
šrotinį gauti gan sunku, dabar kai skambinėjaus tai kaina pvz Kaune 15, Kėdainiuose 60 eur
pabandžiau pasiskambinti kas užsiima jų gamyba, tai suderėjom 35 eur kainą ir štai fotkėj viršutinis trosas jau mašinoj
slankioja labai lengvai, jis ten pakeitė patį trosą kaip supratau ir šarvą, uždėjo labai simpatišką apsauginę gumą, super
ilgis taipogi gerai atitaikytas, bėgiai jungiasi sklandžiai.
vienas labai svarbus momentas: kai pasakiau, kad aš juos mankštindavau tepale, tai gavau velnių, pasak jo tai yra laaabai blogai, nes ten šarve teflonas, tad viskas ką galima nebent skysto teflono vidun.
o Giriaus žodžiai pamenu prieš daug metų: senus trosus užmerkiam tepalo bačkoj ir atmirksta.
tai ir dariau kaip nugirdęs, gal todėl ir keičiau kaip kojines, kas ten žino..
meistrelis patikino kad >5 metus problemų neturėsiu, tad jei tikrai taip bus, tai rami galva
kontaktai jei kam reikės čia, bet manau daugelis tai gali padaryti, ir ne tik 145/146 alfom.
http://www.autolynas.lt/index.php/kontaktai.htmlapatinis trosas tai kaip pavyzdys kokį esu gavęs per siuntas iš Kauno
pasidžiaugiau gal porą dienų ir nutrūko per suvirintą varžtą
samadielka kažkokia..
mano atveju gamintis daug geriau, nes gauni sklandžiai vaikščiojantį trosą, o kadangi naujų pirkti kaip ir nėra, tai pirkti seną kažkaip jau nebenorėčiau, didelė loterija.