Susitikus akis į akį su LD atstovu, išsiaiškinau, kad: tas 15 dienų laikotarpis yra skirtas naująjam savininkui persirašyti draudimą ant savęs. Po to laiko, visa atsakomybė tampa jo paties, ir draudimas jam nebegalioja. Mano (senojo savininko) draudimas niekur nedingsta, ir neanuliuojamas (logiška, nes tada naujasis savininkas gautų laišką apie išregistruotą transporto priemonę, dėl draudimo nebuvimo), todėl automobilį galima eksploatuoti ir toliau, tik atsitikus įvykiui (kaip mano atveju), su žalos atlyginimu naująjam savininkui bus daug problemų. Kadangi aš draudimo nenutraukęs, ir formaliai jis mano, laiškai iš draudimo keliauja man. Draudime, žalos atlyginimo akte, ar kaip ten jis vadinasi, užpildžiau grafą "kitos pastabos", parašydamas, kad aš toks ir toks, pardaviau auto tokiam ir tokiam, tokią ir tokią dieną, bei prikabinau regitros išduotos pažymos kopiją (to norėjo draudimas). Sakė, jog problemų turėtų nekilti, ir draudimo pabrangimo nebus. Nors pažadėjo paskambinti savaitės pradžioje, ir pranešti kuo viskas baigėsi.