OK, grįšiu prie savo klausimo. Už automobilį prašo 4750 Eurų. Komplektacija ne begalinė, tai turiu vilties, kad techninė pusė OK, bet įtarimas kyla. Priežastis, kodėl čia užsidegiau - noriu automato. Rinktis tarp identiškų metų BMW ir Alfa - ne variantas, nes Alfa vienareikšmiškai laimi dėl protu nesuvokiamų priežasčių.

BMW 5 serija (e60/61) mane atbaido išvaizda, 3 serija - nežmoniškai "užlaužta" kaina ir skūpia komplektacija. Pasilikčiau prie X5, bet pirkti identišką "automatą" ir mokėti 2000 Eurų brangiau dėl pavarų dėžės ranka nekyla, o naujesnio sąžinė ir iš dalies kišenė neleidžia dar pirkti.

Nuo VW ir jo giminaičių pykina vos pamačius ir išgirdus. Ir dabar vėl esu čia. Pyst ir pasirodo ponas "baubas" automatas su problemomis."Pranaršiau" internetą, nelabai radau žmonių nusiskundimų šiomis APD, pvz., Autobild.de po 100tūkst. ir po 200tūkst. testų pretenzijų turėjo tik 147kW "penkiukei", nes ana "užlinko" po 20tūkst. km. Kiti kaip tik giria šią APD dėl sportiškumo... Na bet tačiau, akis bado faktas, jog pas detalių tiekėjus ši APD tiek "donoras" tiek restauruota yra 300 - 600 Eurų brangesnė už analogą iš BMW (ZF) ar kito gamintojo... Kas ir kelia man didžiausią klausimą.
Redaguota: Permečiau akimis dar kartą sąrašą automobilių, kuriuose naudojamos šios APD. Ir dar kartą kilo mintis, kad čia labiau "laimės dalykas". Nes pažįstu ne vieną, kurie vairuoja Opel Astra / Insignia, taip pat Volvo S80, pasirodo, su šiomis dėžėmis. Perklausiau žmones - jokių nusiskundimų.
Klausimas labiau tiems, kurie susidūrė ir turi, ar perka / parduoda - ar verta važiuoti už tokią sumą žiūrėti, ar likti prie "mechanikos"?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=225496457&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&scopeId=C&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&zipcode=90408&ambitCountry=DE&zipcodeRadius=200&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=10&pageNumber=1