« Atsakymas #765 Įrašytas: 2014-10-21 22:43 »
Kolkas dar nesukrapštau tiek litų, kad iš Alfa RS imčiau... Čia jau buvau pasiderėjęs gerai. Bet pabaigsiu su istorija visa. Susitariau su jais, kad man jie tą mašiną atvarys į servisą patikrinti. Paskambinau į Auto Bravą ir rezervavau vietą. Tada jiems pasakiau, kada ir kur atvažiuoti. Sutarėm atrodo viskas gerai, kitą dieną jau nuvažiavau į servisą, laukiu jų, bet nesulaukiau. Skambinu jiems, o tie "tai mes nusprenėm ten nevaryti, nes vistiek pripaišys mums daug bėdų". Tai daugiau nieko ir neklausiau, bet kaip jau minėjot, kad jie nepatikimi, tai dabar ir aš įsitikinau.
Čia jau kažkokia painiava gaunasi - "Alfa RS ir "Alfa Romeo" klubas Racing Team neturi nieko bendro. Mes, t.y. "Alfa Romeo" klubas Racing Team, kad galėtume lenktyniauti, prekiaujame dėvėtais ir naujais "Alfa Romeo" automobiliais su garantija. Prieš parduodami, duodame automobilį pasibandyti bent keletą dienų. Prie ko čia "Alfa RS"?
« Paskutinį kartą keitė: 2014-10-22 00:47 sukūrė PiPPas »
Prisijungęs
Buvo: AR33, AR164, AR156, AR147 T.S., AR147 JTD 16v, AR155 TI ZE, AR 159 JTD, AR GT JTD, AR Giulietta JTD, AR Giulietta QV, AR Giulietta Sportiva, AR 75.
Yra: AR GT 3.0 V6 24v Diavolo Rosso, AR GTV6, AR 156 GTA, AR Spider Duetto, Maserati Quattroporte, Maserati Granturismo.