Sveiki, skaičiau šią temą, bet prabėgomis, ir pastebėjau, kad niekur neužkliuvo Alfos Q4. Skelbimuose irgi kažkaip nepastebėjau tokių modifikacijų. Nesu nuodugniai susipažinės su Alfu istorija, todėl keliu tokį klausimą - 4 varančiais ratais 159'ukas yra visiškas raritetas ar tiesiog jos neišgyvena iki šių dienų?Po naujų metų ruošiuosi keisti automobilį, ir galvoju, kad tai galėtų būti Alfa, o kadangi esu pripratęs važinėti su 4x4 tipo automobiliais, tai visai norėčiau Q4.
Citata iš: RRS 2014-11-12 17:36Sveiki, skaičiau šią temą, bet prabėgomis, ir pastebėjau, kad niekur neužkliuvo Alfos Q4. Skelbimuose irgi kažkaip nepastebėjau tokių modifikacijų. Nesu nuodugniai susipažinės su Alfu istorija, todėl keliu tokį klausimą - 4 varančiais ratais 159'ukas yra visiškas raritetas ar tiesiog jos neišgyvena iki šių dienų?Po naujų metų ruošiuosi keisti automobilį, ir galvoju, kad tai galėtų būti Alfa, o kadangi esu pripratęs važinėti su 4x4 tipo automobiliais, tai visai norėčiau Q4. Ir jei ieskosi, tai geriau ieskok 2.4 dyzelio Q4, nes benzas 3.2 nelabai vykes variklis.
Dėl benzininių variklių - tai užkliuvo, supratau, kad benzinui ne, bėt labai approved yra 1,9 dyzelis, tačiau mano norimas modelis yra tik su 2,4.
Argumentas toks, kad motorschaden kas antra ir ridos po 100k
Gana lot ant tų JTS, "žinovai".Mitų lygis ...