O kokia garantija kad kiti deveti neisdeguliais lesiaus reflektoriais? O priesrukinius galima jungti kada tik nori, tai nera spec. zibintai kurie akina kazka, jie turi zymejima kuris leidzia tuos zibintus naudoti kaip papildomus, man aiskuno vienas keliu patrulis ir be to AutoBild zurnale buvo straipsnis pries gerus puse metu

as vazineju visada su rukiniais, beveik visada, nes to nedraudzia taisykles, bet to kai pas mane rukiniai sviecia geriau nei pagrindines sviesos tai geriau jau isjungsiu pagrindines nei rukinius. Ir geriau matosi ir geriau matomas esu su jais, jei koks fruktas ijungia ilgasias pries nosi perspedamas kad isjungciau rukines, gauna mano ilguju pliupsni

su furom tik nepakovosi, nors del rukiniu jos nieko nesako

KET PUNKTAS
103. Rūko žibintus leidžiama naudoti tik esant blogam matomumui, o priekinius – ir sugedus priekiniam kairiajam artimųjų šviesų žibintui.
SAVOKA KAS YRA BLOGAS MATOMUMAS

)
Blogas matomumas – meteorologinių ar kitų reiškinių lemiamas kelio matomumas mažesniu kaip 300 m atstumu, neatsižvelgiant į kelio parametrus.
del ket tikrai galim pasigincyt su jomis dirbu jau 18m.ir galiu teigti,kad jas ismanau puikiai