Autorius Tema: Lempu pakeitimas  (Skaityta 11692 kartus)

Neprisijungęs FaceOFF

• Patyręs
  • Įrašai: 529
  • "Anonima Lombarda Fabbrica Automobili"
    • Žiūrėti profilį
Lempu pakeitimas
« Įrašytas: 2010-03-08 16:48 »
gerą dieną liaudis miela...  ;)

turiu tokį opų klausymąąą, tad nepykit, jog iškeliau iš tam skirtos temos  :'(...
norejau pasidometi dėl žibintų 166'tai... manojoje yra firminiai xenon'ai, taciau jie, miręs reikalas... reflektoriai išlaužyti, sureguliuot jų neina ir šviečia jie į žemę, žodžių, išlyst iš miesto, tas pats kaip vaziuot užsimerkus...  :(
Pirkt radau, tik paprastus su HB3 ir H7 halogenu, tiek originalus VALEO (naudoti) tiek nauji siauraakių/lenkų gamybos.
klausymas butu ar eina juos perdaryt ant xenon'ų... turiu omeny apie ta "self leveling'ą" ar tas lęšis ten tinkamas tiem dalykam ar kaip... ? vietoj H7 xenon'ą galim įsodint, o kaip toliau ??  :o
gal kas esat daręs tokius "burtus", jai taip tai ar daug niuansų... Bo auto yra reikalingas, o nakti be šviesų neįdomu važinėt...  Jai tai turi įtakos, tai auto, AR 166 3,0 '99metų.
156ex GTVex CLKex exS6  ex166x 2 TT on board :D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lempu pakeitimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-03-08 19:04 »
Nelb supratau ka tu nori daryti bet pasakysiu kaip pas mane, beda ta pati, sviecia tragiskai, kad ir su xenon'ais, zibintu mechanizmai tvarkingi, bet isdeges reflektoriaus vidus, yra du variantai - mano dazytojas bandys isardyti senaji zibinta ir metalizuoti zibintus is naujo, jei tai nepavyks tiesiog nupirksiu dvi naujas lempas ir viskas  :) taiwanskos po 200lt uz vnt. naujos, originalios kazkur po 600-700lt uz vnt. Tai va ir susidedi tuos pacius xenonus is senu ir vaziuoji sau ramiai, siaip padeda tokioje situacijoje apatiniu rukiniu ijungimas, bet uzmiestyje tragedija.

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-03-08 21:46 »
taiwanskos po 200lt uz vnt. naujos
Mano galva - išmesi 400 Lt ir turėsi tą patį efektą... Bet čia tik mano nuomone... :alaus:

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-03-08 21:49 »
taiwanskos po 200lt uz vnt. naujos
Mano galva - išmesi 400 Lt ir turėsi tą patį efektą... Bet čia tik mano nuomone... :alaus:

pasiulyk geriau  ;) moketi 1400lt? kiek teko matyti su taiwanskomis alfas 166 tai jos sviecia daug geriau nei maniskes  :) be to gal pavyks ir taip sutvarkyti  :)

Neprisijungęs Folgore_

• Lankytojas
  • Įrašai: 205
  • GTT391
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-03-09 10:05 »
Geriau ar tik stipriau švietė? Nes yra toks dalykas kaip visokios parazitinės harmonikos. :) Tau šviečia geriau, o tu visus akini. :)
Yra:'06 159 2.4 JTDM 20V
Buvo: '96 155 2.0 16V, '00 166 2.5 V6
Mačiau Bajorą...

Neprisijungęs DevilDriver

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 176
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-03-09 10:39 »
na pas mane ir originalius xenonai, sviecia tikrai gerai. Kai pirkau, vienos faros varikliukas nepakeldavo xenono i tam tikra auksti (kai ijungi sveisas jie kazkaip patys susireguliuoja ir pasikelia), bet pasirodo varikliukas buvo tik issokes is savo lizdo. Pries perkant domejaus ka tokiu atveju daryt jei reiketu apskritai ta zibinta keist. Buvau rades per skelbimus tokiu zibintu, yra. Matyt iseitis tokia - jei nori turet original xenon, perki tokius devetus zibintus/a ir buri kazka.. Kitu atveju jei statai paprastus zibintus ir i juos smeigi xenon'a, tai visu pirma jie nesvies taip kaip turi sviest - issikraipo spindulys ir pan. Ir kas be ko technikines nepraeisi arba kiekviena kart eidamas turesi keitaliot lemputes. Zinoma 166 faros su paprastom H7 lemputem isivaizduoju kad turetu sviest labai blankiai.. 
Buvo:
Alfa Romeo 33 1.4 Boxer
BMW 730
Alfa Romeo 155 2.0 8V T.Spark
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 100 kW
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 110 kW lusso
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D
Lancia Lybra 2.4 JTD SW 103 kW
SAAB 9-5 2.0 TiD SW

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-03-09 10:47 »
perki naudotus originalius zibintus, dediesi made in china xenonus i trumpas ir vazineji. as taip jau 2,5 metu. Sviesa ne stebuklas, bet uz halogenus geriau simta kartu. ilgos paprastos, nes jos ir taip labai geros :) o priesrukiniu jungt siaip negalima jei nera ruko :)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs jeeghad

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-03-09 10:52 »
tos tavanietiskos geras variantas, tik reiketu nuo oroginalo pakeisti aukscio reguliatorius nes kinieciu prastos plastmases ir daznai suluzta.
as Fiatui esu pakeites i siauraakiu gamybos lempas, tai viskas gerai apart tu aukscio reguliatoriu.

Neprisijungęs DevilDriver

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 176
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-03-09 11:25 »
nu jo irgi variantas ;) kad ir neoriganalus, bet svies aisku geriau nei paprastos H7
Buvo:
Alfa Romeo 33 1.4 Boxer
BMW 730
Alfa Romeo 155 2.0 8V T.Spark
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 100 kW
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 110 kW lusso
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D
Lancia Lybra 2.4 JTD SW 103 kW
SAAB 9-5 2.0 TiD SW

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-03-09 12:29 »
perki naudotus originalius zibintus, dediesi made in china xenonus i trumpas ir vazineji. as taip jau 2,5 metu. Sviesa ne stebuklas, bet uz halogenus geriau simta kartu. ilgos paprastos, nes jos ir taip labai geros :) o priesrukiniu jungt siaip negalima jei nera ruko :)

O kokia garantija kad kiti deveti neisdeguliais lesiaus reflektoriais? O priesrukinius galima jungti kada tik nori, tai nera spec. zibintai kurie akina kazka, jie turi zymejima kuris leidzia tuos zibintus naudoti kaip papildomus, man aiskuno vienas keliu patrulis ir be to AutoBild zurnale buvo straipsnis pries gerus puse metu  ;) as vazineju visada su rukiniais, beveik visada, nes to nedraudzia taisykles, bet to kai pas mane rukiniai sviecia geriau nei pagrindines sviesos tai geriau jau isjungsiu pagrindines nei rukinius. Ir geriau matosi ir geriau matomas esu su jais, jei koks fruktas ijungia ilgasias pries nosi perspedamas kad isjungciau rukines, gauna mano ilguju pliupsni  :) su furom tik nepakovosi, nors del rukiniu jos nieko nesako ;D

Geriau ar tik stipriau švietė? Nes yra toks dalykas kaip visokios parazitinės harmonikos. :) Tau šviečia geriau, o tu visus akini. :)

Zinok kas liecia kitu akinimas tai man px kaip ir kitiems vairuotojams, parvaro su ilgosiomis ir jam dzin, net neisjungia, o savo gerove nerizikuosiu del kitu, kad kiti ale bus akinami, o as kelia matysiu pro migla, o prasilenkiant su masina kaip yra dabar nieko isvis kelias sekundes nematau, galima sakyti man kelia apsviecia is prie atvaziuojanti masina. Turiu akinius nuo akinimo, galiu varyti nors ir su ilgosiomis ir man dzin jei tik nuo to man paciam saugiau, Lietuva ne tas krastas kur galma buti tolerantiskiems, cia visi kovoja uz save  ;) Jei priespriesais atvaziuoja koks nuodas tai nematau jokio tolko isjungti sviesas.