perki naudotus originalius zibintus, dediesi made in china xenonus i trumpas ir vazineji. as taip jau 2,5 metu. Sviesa ne stebuklas, bet uz halogenus geriau simta kartu. ilgos paprastos, nes jos ir taip labai geros
o priesrukiniu jungt siaip negalima jei nera ruko 
O kokia garantija kad kiti deveti neisdeguliais lesiaus reflektoriais? O priesrukinius galima jungti kada tik nori, tai nera spec. zibintai kurie akina kazka, jie turi zymejima kuris leidzia tuos zibintus naudoti kaip papildomus, man aiskuno vienas keliu patrulis ir be to AutoBild zurnale buvo straipsnis pries gerus puse metu

as vazineju visada su rukiniais, beveik visada, nes to nedraudzia taisykles, bet to kai pas mane rukiniai sviecia geriau nei pagrindines sviesos tai geriau jau isjungsiu pagrindines nei rukinius. Ir geriau matosi ir geriau matomas esu su jais, jei koks fruktas ijungia ilgasias pries nosi perspedamas kad isjungciau rukines, gauna mano ilguju pliupsni

su furom tik nepakovosi, nors del rukiniu jos nieko nesako

Geriau ar tik stipriau švietė? Nes yra toks dalykas kaip visokios parazitinės harmonikos.
Tau šviečia geriau, o tu visus akini. 
Zinok kas liecia kitu akinimas tai man px kaip ir kitiems vairuotojams, parvaro su ilgosiomis ir jam dzin, net neisjungia, o savo gerove nerizikuosiu del kitu, kad kiti ale bus akinami, o as kelia matysiu pro migla, o prasilenkiant su masina kaip yra dabar nieko isvis kelias sekundes nematau, galima sakyti man kelia apsviecia is prie atvaziuojanti masina. Turiu akinius nuo akinimo, galiu varyti nors ir su ilgosiomis ir man dzin jei tik nuo to man paciam saugiau, Lietuva ne tas krastas kur galma buti tolerantiskiems, cia visi kovoja uz save

Jei priespriesais atvaziuoja koks nuodas tai nematau jokio tolko isjungti sviesas.