Autorius Tema: Dyzeliniu varikliu temperaturu problemos:  (Skaityta 61814 kartus)

Neprisijungęs Yara

Ats: Dyzeliniu varikliu temperaturu problemos:
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-11-15 12:18 »
sveiki, savaitgaly pastebejau, kad apatine zarna ausinimo skyscio, na kur iseina is radiatoriaus, ji visada salta... norsi ir temperatura variklio ir rode 90 laispsniu... tep turi buti?

o daugiau temperatura ne kylo ? panashu kad termostatas neatsidaro, pas mane taip buvo, bet temp pakildavo iki 110-130C, nors ir termostatas buvo atidarytas visa laika (su varztu uzklininau ji)
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2009-11-15 12:19 »
sveiki, savaitgaly pastebejau, kad apatine zarna ausinimo skyscio, na kur iseina is radiatoriaus, ji visada salta... norsi ir temperatura variklio ir rode 90 laispsniu... tep turi buti?
Gali, jei termostatas dar neatsidares, o atsidaro jis paprastai virs 90 laipsniu.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Liepusaitis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2009-11-15 12:21 »
bet ta kur yra virsuje(įejime) tai normaliai silta, stipriai silta :)
Alfa Romeo 2,4JTD SW 2000 m.

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2009-11-15 15:56 »
susiduriau su problema su temperaturos parodymais.
padariau didziule klaida - supyliau radiatoriaus sandarikli(jau zinau kad prisidirbau - nekomentuokit to)
Tai va, PO SITOKIO MANO NEATSAKINGI VEIKSMO vaziuojant ilga trasa temperatura krenta ir kilnosjasi kaip stovint pike??? tai yra - pakyla iki 90 ir krenta iki 70
Vaziuojant trasa turi stoveti kaip ikalta -75/80
kas cia man nutiko? :'( :angry:
« Paskutinį kartą keitė: 2009-11-15 15:58 sukūrė mindes323 »
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2009-11-19 08:27 »
padariau didziule klaida - supyliau radiatoriaus sandarikli(jau zinau kad prisidirbau - nekomentuokit to)
Tai va, PO SITOKIO MANO NEATSAKINGI VEIKSMO vaziuojant ilga trasa temperatura krenta ir kilnosjasi kaip stovint pike??? tai yra - pakyla iki 90 ir krenta iki 70

Viena ir problemu, pradejo durniuoti termostatas, atdidarineti ir uzsidarineti... kita temperaturos daviklis

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2009-11-20 21:09 »

Viena ir problemu, pradejo durniuoti termostatas, atdidarineti ir uzsidarineti... kita temperaturos daviklis

as ir manau kad cia termostatas, nes termodaviklis nesenai keistas.
Manau jis galejo uzsikimsti situom sssssss, bakelyje ten to sandariklio buvo daug.
Tai isvaliua bakeli, po keliu dienu ziuriu vel yra, tai taip ir zaisiu, kol ta sss is sistemos isvarysiu.
dar prie to manau, teks imti lauk termostata ir ziureti kas ten darosi
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2009-11-26 08:33 »

as ir manau kad cia termostatas, nes termodaviklis nesenai keistas.
Manau jis galejo uzsikimsti situom sssssss, bakelyje ten to sandariklio buvo daug.
Tai isvaliua bakeli, po keliu dienu ziuriu vel yra, tai taip ir zaisiu, kol ta sss is sistemos isvarysiu.
dar prie to manau, teks imti lauk termostata ir ziureti kas ten darosi
Tai jau geriau nusimauk apatine radiatoriaus žarną ir su burna išsipūsk visą tosolą iš sistemos ir nauja susipilk... manau greičiau bus nei kiekvieną kartą valyti ta bakelį... ir šeip bus naudinga tosolą pasikeisti

Tutmoziuz

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-11-09 08:02 »
Sveiki alfistai!!!!

Veiksmas vyksta Danijoje ( meistru vietiniu nepazystu o autoservisuose kainos) ( geriau net nezinot) :))
  Is manes meistras ne koks taigi vienintele viltis jus :) Kolegos .. Situacija tokia : Modelis Ar 156 2.4jtd 98m atsiunte man termostata, pasikeiciau as ji ir naujame nebuvo "fiskes" sriegio temperaturos davikliui( kur rodo temperatura) tai as  ta dacika prie termostato buvo skyle y bloka  ten ir ysukau.

rezultatas: rodo 70laipsniu kadangi darbo metu masina  ilgai dirba ant laisvu apsuku tai kartais vos vos pakyla iki 80 laipsniu ar taip yra normalu? gal cia tas dacikas blogai kad y ta korpusa isukau blogai rodo? gal yra koks kitas budas kad gerai temp rodytu?.

Dekui uz atsakymus. :alaus: :alaus:

egis

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-11-09 18:17 »
viskas gerai ir as galvojau kad termostatas sugedes pakeiciau ir taspats. isyla iki 60 tik autostradoje buna 90 arba vasara.

Neprisijungęs montezumijus

« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-11-10 17:25 »
Man atrodo, kad nenormalu. Turi įšilti ir laikytis ~ 90 laipsnių. Jei yra kitaip, vadinasi, blogas termostatas arba parodymai skydelyje.
GTV V6 TB
ex 156 1.9JTD

Having an Alfa is a bit like having a cat.......you don't own it, it owns you.