oho kad nuomonem paiskeite be rezutatu.
Tai va, naudoju xado(pasijuokit is manes), bet galiu jus nuvilti, tai yra super priemonė.
Naudojau tiek į pavarų dėžę, varikli, vairo kolonele.
Gali pamineti tik geru zodziu.
Po supilimo i vairo kolonele, praejus savaitei, nusimove slanga(isbego skystis), nes spaudimas sistemoje padidejo, padidejo ne todel kad uzsikimso, o todel kad atliko savo teigiama darba.
pavaru deze ant mazu apsuku auksta pavara siek tiek skleisdavo garsa, po xado jo neliko.
Ir dar vienas mitas sulauzytas:
Naudojau xado alyva, po pusmecio dariau kapitalini, nes tepaliukus rijo stipriai(ziedai irt.t.), tai motoristai nerado jokiu prisvilusiu ar dar kazkokiu xado pedsaku, o po kapitalinio susipyliau vel xado.
Tad galiu pasakyti kad praktiskai isbandyta ir tie kurie raso kad tai blogai - stipriai klystat.
Taip pat noriu paskyti, kad tie kurie mano, kad smirtelnikui supylus xado - jis vel kaip naujas - nesamone.
Taip pat kalbant apie variatorius, tipo ale nutilo supylus keramika, bent jau man tai juoka kelia, kadangi zinau matau pries save isardyta variatoriu ir zinau jo veikimo prinsipa, nesqamone mano manimu.
Tad jei tonuoja v.kolonele, pavaru deze, dar ir varikliukas siek tiek kalena, pilkite xado drasiai ir suprasit kad be xado nebeisivaizduojat automobilio grazaus ir ilgaamzisko gyvenimo.
nu ir prirasiau(nepykit jei ka - padaugines)