del restauravimo, tai kol nieks is cia nebande, tai galima tik spelioti kokie butu rezultatai. labai noretusi tiketi, kad restauravimas pasiteisintu
Citata iš: laurynascv 2010-05-18 19:27del restauravimo, tai kol nieks is cia nebande, tai galima tik spelioti kokie butu rezultatai. labai noretusi tiketi, kad restauravimas pasiteisintukazkam is cia besilankanciu jau buvo restauruotas variatorius pas kazkoki garazini meistriuka, kaip supratau. Jei gerai atsimenu klientas rezultatu buvo patenkintas.
Sveiki pas mane irgi problemos su varikliu 1.6 ts nuemiau veleneli tai jis nuo variatoriaus turi ''liufta puse como, ir jisai is isores nugraustas, turiu toki klausima ar del jo gedimo galejo man sulankstit voztuvus nes pries remonta garsas buvo kaip dyzelino + siektiek dumijo, o kai nuemiau veleneli du kompensatoriai biski gyliau sedi negu visi kiti?Padekit nes nezinau ar galva imt lauk ar ne?Aciu
na aisku, tai teks pirktis variatoriu.. jei teprireiks repair kit'o, tai turesiu ir atsargini:D nes uzknisa mane tas dyzelio garsas, bei kuro sanaudos padidejusios... tarkim is 8 zvakiu 1 nedirba, del to irgi gali buti kuro sanaudos padidejusios ?
Citata iš: fiedriux 2010-05-21 17:34na aisku, tai teks pirktis variatoriu.. jei teprireiks repair kit'o, tai turesiu ir atsargini:D nes uzknisa mane tas dyzelio garsas, bei kuro sanaudos padidejusios... tarkim is 8 zvakiu 1 nedirba, del to irgi gali buti kuro sanaudos padidejusios ? Gali buti, kad jau lambda pas tave numire. O ji numirti galejo del neveikiancios vienos zvakes, kadangi nepilnai sudega kuras ir glusina lambda zonda. Nuvaziuok iki Alfu serviso i kompiuterine diagnostika ir matysis kas gali didinti kuro sanaudas.