jai butu variatorius neveikiantis tai variklis skleistu grazu garsa
''pas mane tas pats, klaksi ypac kaip pasyla ir nusileidzia apsukos vaziuojant negazuojant:) o paspaudus labai graziai variklis dirba:) mmmmmm'' - Darciko zodziai, parasyti 2008 spalio 29, temoje apie variatorius
taip taip reiktu pasikeisti variatoriu bet negaliu skirti tam finansu nepigus malonumas man o tas man susitvarke reikaliukas, jau nebetrukcioja vaziuoja kaip vaziavus... filtras naujas, gal ir ant sanaudu sutaupysiu vos vos dabar
Perskaiciau tavo tema,pas mane ir panasus simptomai prasidejo Sakai po oro filtro keitimo susitvarke? Ju norejau zvakes lupt lauk
na cia del to padejimo, negarantuoju, siaip pas mane buvo filtras apsineses gerokai, pasikeiciau i nauja ir tiek, bet KARTAIS uzeina tokie trukciojimai, ir malonumas dingsta vaziuoti ramiai... spaudziant gaza tai viskas tvarkoje jokio dusimo... bet va palengva vaziuojant 50-60 km/h toks kazkoks galios kritimas,sustojus sankyzoje kartais jauciu kad vos vos variklis sunkiau dirba, na man labai panasu kaip cilindras nori atsisakyti... ( kas turit dujas ir sena masina, ir uzkurus salta ryte buna toks nenoras dirbti lyg ir) tai pas mane panasiai kaip buna siltas variklis... tai meginsiu lupti ryt zvakes ziuresiu, ka turime
nesinoretu, kad koks dacikas prota man p***u