Vienas apie horizontale kitas apie vertikale gaunas Vital tu išvitimą gale dariai savojoje? Domina procesas, kažkur girdėjau, kad tai padaroma 156'oje bet tik nuėmus balkį gale, žiūrėjau žiūrėjau niekaip nesupratau kam jį nuimt ten
Citata iš: liuduks 2011-02-28 21:13Vienas apie horizontale kitas apie vertikale gaunas Vital tu išvitimą gale dariai savojoje? Domina procesas, kažkur girdėjau, kad tai padaroma 156'oje bet tik nuėmus balkį gale, žiūrėjau žiūrėjau niekaip nesupratau kam jį nuimt ten na Liudai-net nzn ka tu ten nuemes balki padarysi-gali atleidus balki biski pazaisti,kaip ir supriekiu,bet ten labai mazai pasiduoda poto prie stebules gali du varstus atsukti,bet ten irgi mazai pasiduoda
Citata iš: Vital 2011-03-01 18:46Citata iš: liuduks 2011-02-28 21:13Vienas apie horizontale kitas apie vertikale gaunas Vital tu išvitimą gale dariai savojoje? Domina procesas, kažkur girdėjau, kad tai padaroma 156'oje bet tik nuėmus balkį gale, žiūrėjau žiūrėjau niekaip nesupratau kam jį nuimt ten na Liudai-net nzn ka tu ten nuemes balki padarysi-gali atleidus balki biski pazaisti,kaip ir supriekiu,bet ten labai mazai pasiduoda poto prie stebules gali du varstus atsukti,bet ten irgi mazai pasiduoda Vadinas kolega iš anglų servise api... parašiau ką girdėjau Tai 156ai išvirtimas reguliuojasi ar ne ? Maža gal kada kas
Klausimas "naujokiškas". Alfa turėjo tokios spyruokles kažkas ale raudonos/violetinės spalvos? Lyginant su originaliom juodom - tarpai mažesni, storesnės. Ale stiprintos.
Arba Eibach, arba aftermarket'as blyn... Raudonas radau, bet mano labiau į violetinę spalvą. O apie tokias Google'as iš vis tyli.
Pas mane buvo riaudonos Eibach, su dokumentais Juodai džiaugiausi... Gal puse metu... Po to jau su pavydo krisleliu žiūrėjau į tuos, kurie važiuoja ant stock...Esnyper, jei dar nenupirkai - geriau pamiršk visai jas. Ypač Kaune.
Citata iš: Karolis! 2013-02-15 08:04Pas mane buvo riaudonos Eibach, su dokumentais Juodai džiaugiausi... Gal puse metu... Po to jau su pavydo krisleliu žiūrėjau į tuos, kurie važiuoja ant stock...Esnyper, jei dar nenupirkai - geriau pamiršk visai jas. Ypač Kaune.nesutikciau! as labai dziaugiuos -30mm kieta pakaba