Autorius Tema: Rašykime lietuviškai !  (Skaityta 38442 kartus)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
Ats: Rašykime lietuviškai !
« Atsakymas #60 Įrašytas: 2008-12-20 20:20 »
Blevyzga be ryšio:
Pakasykit man kiaušus Lt, vyrai, prisipažinsiu , labai norisi, kutena. Ne aš ne žydras ir ne melsvas, bet super būtų, koks energetikas ar alfistas žalias būtų pats tas....cha.cha....
Tema be ryšio, bet kryptinga.
Ką apie mane pagalvosit, nesvarbu, svarbu tik ....kiaušiai....ir LT.  :lol: :lol: :lol:
Jau zmogus rimtas atrode, gal cia jam alfa galva susuko :mzp:
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs kleoba

« Atsakymas #61 Įrašytas: 2008-12-20 20:39 »

Greičiau jau savo gimtadieni labai smagiai atšventė...  :du: Su kuo reikėtų ir pasveikint  ;)
AR Giulia Veloce 2.0T Alfa Rosso 2018
AR 156 2.0 TS Nero fuoco 2002
AR 147 1.9 JTD 16V Nero fuoco 2003
AR 33 1.6 Boxer 1994
AR Sprint 1.5 QV 1985

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62 Įrašytas: 2008-12-20 20:55 »

Greičiau jau savo gimtadieni labai smagiai atšventė...  :du: Su kuo reikėtų ir pasveikint  ;)

Jo, jei per gimtadieni ir kitu alfistu nepamirso, respekt jam :alaus: Tik labai jau mintys kudlotos ;D
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #63 Įrašytas: 2008-12-20 21:10 »

Butent. Vakar kalbejau asmeniskai, sake svencia :alaus:
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64 Įrašytas: 2009-01-24 22:21 »
Blevyzga be ryšio:
Pakasykit man kiaušus Lt, vyrai, prisipažinsiu , labai norisi, kutena. Ne aš ne žydras ir ne melsvas, bet super būtų, koks energetikas ar alfistas žalias būtų pats tas....cha.cha....
Tema be ryšio, bet kryptinga.
Ką apie mane pagalvosit, nesvarbu, svarbu tik ....kiaušiai....ir LT.  :lol: :lol: :lol:

Dėkui dėkui už visus atsiliepimus, neliko be dėmesio!
Pasiaiškinu:
Būna visko, aš nei rimtas nei nerimtas, esu normalus statistinis "šizo...." patys matot, galiu vemtelt į ir ne į temą....gailiuosi, bet kartu ir savim stebiuosi....rimtas ar nerimtas esu (nors gimtadienis paminėtas labai vietoj).
Bet laikausi savo nuomonės apie šią temą "Rašykime lietuviškai",
kam skaudu ar neįgalu dėl jaunatviško ar kitokio nepakankamumo totaliai nerašyti lietuviškai, o tiek tai tebūnie kaip gaunasi, perskaitom, lyg suprantam, kitą kartą temos pavadinime ar paklausime perklausiame apie ką gi rašoma, nes mes juk visi tokie supratingi , užtenka parašyt -och - ir visiem aišku apie ką čia, atsakymų būna daug, ir kuo tas och išraiškingesnis, tuo postų daugiau.
Balta varna aš čia esu su savo nosinėm ir kableliais ir dar Š ir Č Ų Ū ir pan. Baisu man, jaučiuosi nejaukiai.
***Dėl tų visų pizių ir pan. mano pasisakymuose, džiaugiuosi kad esat supratingi ir tik švelniai papeikėte, dėkingas, visų dalyvių atsiprašau nuoširdžiai už tai. *** ......
 Bet kita vertus net įdomu, kad kas yra bloga tai visi mato, bet kas turi būti gerai, mažai kas įžvelgia, turiu omeny abstrakčiai. Todėl ir "bitos" paklausą turi net ir mūsų tarpe....nustebau radęs tokių (neminėsiu kieno) pasisakymų mūsų forume.
Ne į temą šis mano postas, tikiuosi moderatoriai nepatrins.
Artėja, jau po truputį ir pavasaris, o ten ir alfaturas bus, ar mąstote apie tai?
« Paskutinį kartą keitė: 2009-01-24 23:15 sukūrė Malūnsparnis »
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs stafas

• Lankytojas
  • Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65 Įrašytas: 2009-01-25 11:53 »
viska padaro alkoholis kaip kruminius dantis apsemia....vartokime saikingai. :)

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66 Įrašytas: 2009-01-26 00:56 »
Mano braizybos mokytojas vidurineje buvo Vaišvila ir dar nuo krastu tu paciu... ziurek gal dar ir gimine :) bet cia jau OT :)
Na dėl tų pačių kraštų tai nelabai, mano mama kilusi iš Tytuvėnų... Varputėnai, Kelmė, Tytuvėnai, Šiluva - va "mano žemė"  ;D . Varputėnai tai būtų ypatingai mano žemė, jei kažkas nebūtų savo laiku to dvaro pardavęs  >:(
O jei rimtai, tai vien iš Žemaitijos buvo trys skirtingos Vaišvilų giminės. Aukštaitijoje viena. Nuo Vilniaus krašto link Baltarusijos - dar dvi. Viso Lietuvoj šešios.
Na bet kaip pats sakai, tai jau off topic.
O tu gerai pasirauses gimines istorijoj :) aisku nuodeme nesidomet, kai yra kazkas idomaus :) man lygiai tokia situacija buvo aiskinantis istorija vietoves kurioje gyvenu, tai pavadinimas per simtus egzistavimo metu irgi sulietuvintas, surusintas taip ir keitesi :) turbut tai naturali kaita, kurios neisvengt :)
Na taip, genealogija - "mano arkliukas". Duomenis apie giminę iš archyvų renku nuo 2001 m. Archyvinių dokumentų šiuo metu turiu porą storų segtuvų, bet tai ne riba.
Beje, kuo įdomi dar ši pavardė - viena iš ne daugelio žemaičių/lietuvių bajorų pavardžių, kuri nebuvo suslavinta XV-XVII a., o išlaikyta lietuviška forma, tik kad lenkišku raidynu rašoma - Wojszwillo. Kitos lietuvių pavardės buvo suslavintos, prie lietuviško pavardės kamieno pridedant galūnes -ewicz, -owicz, -ski.
mano prosenelio, sunaus ir net mamos pavarde irgi originalo kalba prasideda W, baigiasi O, ir pasak mano buvusio lenkijos istorijos mokytojo labai sena ir "kilminga"...tik nelabai suprantu kuo ji idomesne uz kitas, ka galima tuose storuose segtuvuose rinkti ir kokia is to nauda ar malonumas?

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67 Įrašytas: 2009-04-18 00:14 »
Visas pastabas man priimu, yra teisingos, vienaip ar kitaip...Dėkoju. Lenkiu galvą kritikams.. ;)

Bet su lietuvių rašyba "provalas" mūsų forume, beviltiška. Jei kas parašo lietuviškai, įsidėmiu jo niką, tik sau, žinoma, į raštingų kartoteką įrašau mintyse, pagarba. Kitais atvejais jau nebereguoju, o ką dar, juk dabar tokia jauna karta, skubam, maigom mob sms kaip 50-tųjų metų sekretorė tokiu dažnumu spausdinimo mašinėlę ar net daug dažniau....pasiekimai akivaizdūs. Bet praradimai dar didesni: tampame kažkokie technologijų vergai ir jau nebesuprantame kas mes esame, kokia mūsų tapatybė, rašyba, net keikiamės kitatautiškai, ir kaip ją puoselėti....žiūr. po kokių 50 metų mes vėl būsime tarkim kokiais ruskiais ar tokiais beasmeniais be ryšio kalbėtojais...
Ir vėl, nepriklausomybės paskelbimas, .....ritualas iš naujo, kiek tai gali mūsų istorijoje kartortis? Gal baikim pagaliau! Būkime lietuviais!  :D Didžiuokimės ir puoselėkime tai!
« Paskutinį kartą keitė: 2009-04-18 00:16 sukūrė Malūnsparnis »
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs barko

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68 Įrašytas: 2009-04-18 08:21 »
Gal baikim pagaliau! Būkime lietuviais!  :D Didžiuokimės ir puoselėkime tai!

Aš ne lietuvis,bet 10000+.
Pagarba.

Neprisijungęs stafas

• Lankytojas
  • Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69 Įrašytas: 2009-04-18 12:24 »
po velniu...rupuzike rugienoj..ir t.t...gal neblogai skamba. ;D