Blevyzga be ryšio:
Pakasykit man kiaušus Lt, vyrai, prisipažinsiu , labai norisi, kutena. Ne aš ne žydras ir ne melsvas, bet super būtų, koks energetikas ar alfistas žalias būtų pats tas....cha.cha....
Tema be ryšio, bet kryptinga.
Ką apie mane pagalvosit, nesvarbu, svarbu tik ....kiaušiai....ir LT.

Jau zmogus rimtas atrode, gal cia jam alfa galva susuko 
Dėkui dėkui už visus atsiliepimus, neliko be dėmesio!
Pasiaiškinu:
Būna visko, aš nei rimtas nei nerimtas, esu normalus statistinis "šizo...." patys matot, galiu vemtelt į ir ne į temą....gailiuosi, bet kartu ir savim stebiuosi....rimtas ar nerimtas esu (nors gimtadienis paminėtas labai vietoj).
Bet laikausi savo nuomonės apie šią temą "Rašykime lietuviškai",
kam skaudu ar neįgalu dėl jaunatviško ar kitokio nepakankamumo totaliai nerašyti lietuviškai, o tiek tai tebūnie kaip gaunasi, perskaitom, lyg suprantam, kitą kartą temos pavadinime ar paklausime perklausiame apie ką gi rašoma, nes mes juk visi tokie supratingi , užtenka parašyt -och - ir visiem aišku apie ką čia, atsakymų būna daug, ir kuo tas och išraiškingesnis, tuo postų daugiau.
Balta varna aš čia esu su savo nosinėm ir kableliais ir dar Š ir Č Ų Ū ir pan. Baisu man, jaučiuosi nejaukiai.
***Dėl tų visų pizių ir pan. mano pasisakymuose, džiaugiuosi kad esat supratingi ir tik švelniai papeikėte, dėkingas, visų dalyvių atsiprašau nuoširdžiai už tai. *** ......
Bet kita vertus net įdomu, kad kas yra bloga tai visi mato, bet kas turi būti gerai, mažai kas įžvelgia, turiu omeny abstrakčiai. Todėl ir "bitos" paklausą turi net ir mūsų tarpe....nustebau radęs tokių (neminėsiu kieno) pasisakymų mūsų forume.
Ne į temą šis mano postas, tikiuosi moderatoriai nepatrins.
Artėja, jau po truputį ir pavasaris, o ten ir alfaturas bus, ar mąstote apie tai?