Autorius Tema: Alfa Romeo aprasymai ir naujienos spaudoje  (Skaityta 734564 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa Romeo aprasymai ir naujienos spaudoje
« Atsakymas #280 Įrašytas: 2010-08-24 00:03 »
no comments
http://auto.delfi.lt/autonews/volkswagen-koncernas-nori-nupirkti-alfa-romeo.d?id=35745171

Spaudet spajudet ant VW markes visi, o zekit ateis laikas kai alfa romeo bus TDI, FSI ir pan  ;D

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #281 Įrašytas: 2010-08-24 00:08 »
Na is dalies ir blogai, ir gerai, manau alfos dizainas su VW agregatais nera blogai :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282 Įrašytas: 2010-08-24 00:09 »
Na is dalies ir blogai, ir gerai, manau alfos dizainas su VW agregatais nera blogai :)

Tikrai, gi lamborghini irgi po VW sparnu sedi, bet ar lamborghini tapo prastesne nei pries tai? Kuria tokius pat puikius superautomobilius.  :smilie:

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #283 Įrašytas: 2010-08-24 00:13 »

Itariu, kad VW nori su AR padaryt, kaip su Lambais padare. Nors siaip nezinau. Kartais norisi, kad kokybe butu geresne, bet jei Mito ir Giulietta kokybe pasirodys verta demesio, tai kam tada dar kazka naujo ieskot ir isradinet... 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #284 Įrašytas: 2010-08-24 00:13 »
169 ant Phaeton bazes butu superinis auto :D

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #285 Įrašytas: 2010-08-24 00:14 »

Itariu, kad VW nori su AR padaryt, kaip su Lambais padare. Nors siaip nezinau. Kartais norisi, kad kokybe butu geresne, bet jei Mito ir Giulietta kokybe pasirodys verta demesio, tai kam tada dar kazka naujo ieskot ir isradinet... 8)

Permazai Fiatas platformu turi, o patiems kurti nuo nulio begalo brangu ;)

Neprisijungęs Vital

• Veteranas
  • Įrašai: 1776
  • Vehicle: 1998 Alfa-Romeo 156
  • masina hoc i staraja, no svidu niustalaja...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286 Įrašytas: 2010-08-24 00:14 »
169 ant Phaeton bazes butu superinis auto :D
ir su TDI'nu varykliu kur  pagal DUMA galima atsekti kur vaziavai :D
Buvo: Alfa Romeo 156 1.8TS `98
Fiat Punto 1.3MJet '05
Yra: e87 Mpak '08, Volvo s40 fl '07

Neprisijungęs grease

« Atsakymas #287 Įrašytas: 2010-08-24 00:15 »
Tikrai, gi lamborghini irgi po VW sparnu sedi, bet ar lamborghini tapo prastesne nei pries tai? Kuria tokius pat puikius superautomobilius.  :smilie:
na, mano subtilia nuomone, lamborghini tikrai netapo geresni negu pries tai. nebeliko sitos markes zveriskumo ir visisko durnumo, del ko jie ir buvo tokie nerealus.
dabar lamborghini pasidare techniskai gerai pramastytais ir daug labiau santuresniais negu buvo anksciau. nesakau, kad tai blogi automobiliai. tik pagal mano supratima ir tokiu masinu vertinima - sitoks 'suvokietejimas' tokiai markei kaip lamborghini yra tikrai ne i gera.

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #288 Įrašytas: 2010-08-24 10:13 »
Tikrai, gi lamborghini irgi po VW sparnu sedi, bet ar lamborghini tapo prastesne nei pries tai? Kuria tokius pat puikius superautomobilius.  :smilie:
na, mano subtilia nuomone, lamborghini tikrai netapo geresni negu pries tai. nebeliko sitos markes zveriskumo ir visisko durnumo, del ko jie ir buvo tokie nerealus.
dabar lamborghini pasidare techniskai gerai pramastytais ir daug labiau santuresniais negu buvo anksciau. nesakau, kad tai blogi automobiliai. tik pagal mano supratima ir tokiu masinu vertinima - sitoks 'suvokietejimas' tokiai markei kaip lamborghini yra tikrai ne i gera.
Ir man ji geresne neatrodo. Nevairavau, bet ir nebenoriu, kai zinau, kad ten slepiasi audi. Anksciau visai kitas poziuris buvo. Taip ir alfa, vargu ar labai mane domins modeliai, kuriuose po AR zenklu slepsis golfas ar pasatas. Tokiu zingsniu jie greiciausiai prarastu buri savo istikimuju gerbeju, kurie nepaisydami prastos kai kuriu modeliu kokybes, vistiek juos perka ir birzelio menesi buvo uztvinde Milana, o dar ne visi ir noreje ir nuvyko.
Bet greiciausiai atsirastu aibe nauju pirkeju, kuriems alfa tiesiog grazi masina (jei ji tebeliktu grazi) ir kurie jos niekada, galbut, neturejo, bet daugiausia zino apie jos tariama nekokybe ir wv tariama kokybe. Komerciniu poziuriu toks zingsnis greiciausiai butu sekmingas, bet automobilizmo pasaulis patirtu dar viena netekti.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289 Įrašytas: 2010-08-24 10:50 »
Ir man ji geresne neatrodo. Nevairavau, bet ir nebenoriu, kai zinau, kad ten slepiasi audi. Anksciau visai kitas poziuris buvo. Taip ir alfa, vargu ar labai mane domins modeliai, kuriuose po AR zenklu slepsis golfas ar pasatas. Tokiu zingsniu jie greiciausiai prarastu buri savo istikimuju gerbeju, kurie nepaisydami prastos kai kuriu modeliu kokybes, vistiek juos perka ir birzelio menesi buvo uztvinde Milana, o dar ne visi ir noreje ir nuvyko.
Bet greiciausiai atsirastu aibe nauju pirkeju, kuriems alfa tiesiog grazi masina (jei ji tebeliktu grazi) ir kurie jos niekada, galbut, neturejo, bet daugiausia zino apie jos tariama nekokybe ir wv tariama kokybe. Komerciniu poziuriu toks zingsnis greiciausiai butu sekmingas, bet automobilizmo pasaulis patirtu dar viena netekti.

Mano manymu tai labai butu protingas Fiat vadovu zingsnis, nes patirdama 200 - 400mln euru nuostoli kasmet, klausimas ar ilgai marke issilaikys apsskritai, manau geriau VW nei kokia TATA ar dar koks siauraakis ar apskritai markes numarinimas.