Tikrai, gi lamborghini irgi po VW sparnu sedi, bet ar lamborghini tapo prastesne nei pries tai? Kuria tokius pat puikius superautomobilius. 
na, mano subtilia nuomone, lamborghini tikrai netapo geresni negu pries tai. nebeliko sitos markes zveriskumo ir visisko durnumo, del ko jie ir buvo tokie nerealus.
dabar lamborghini pasidare techniskai gerai pramastytais ir daug labiau santuresniais negu buvo anksciau. nesakau, kad tai blogi automobiliai. tik pagal mano supratima ir tokiu masinu vertinima - sitoks 'suvokietejimas' tokiai markei kaip lamborghini yra tikrai ne i gera.
Ir man ji geresne neatrodo. Nevairavau, bet ir nebenoriu, kai zinau, kad ten slepiasi audi. Anksciau visai kitas poziuris buvo. Taip ir alfa, vargu ar labai mane domins modeliai, kuriuose po AR zenklu slepsis golfas ar pasatas. Tokiu zingsniu jie greiciausiai prarastu buri savo istikimuju gerbeju, kurie nepaisydami prastos kai kuriu modeliu kokybes, vistiek juos perka ir birzelio menesi buvo uztvinde Milana, o dar ne visi ir noreje ir nuvyko.
Bet greiciausiai atsirastu aibe nauju pirkeju, kuriems alfa tiesiog grazi masina (jei ji tebeliktu grazi) ir kurie jos niekada, galbut, neturejo, bet daugiausia zino apie jos tariama nekokybe ir wv tariama kokybe. Komerciniu poziuriu toks zingsnis greiciausiai butu sekmingas, bet automobilizmo pasaulis patirtu dar viena netekti.