"Kankinkit budeliai stipriau, vistiek į Alfa pilsiu alyvą iš brangaus bakelio" Jei tas pats Motec'as rinkoje būtų pasirodęs su kaina tarkim 129.99 Lt/vnt už baleli - garanuoju, kad visi čia sakytų jog tai geriausia alyva "ever made". Ir Alfos mūsų važiuotų besišypsančios, nes alyva užpilta - BRANGI Nejuokinkit, reklamos aukos - tepalų ekspertai...
1. niekas nesako, kad pilam TIK kas brangiausia. bent aš renkuosi vidurį.
2. įrodykit, kad Motec tepalai bent tempia pagal parametrus iki kitų `nepelnytai brangių` alyvų. jei įrodysi, tuomet kita kalba, o dabar vien tik GAL ir t.t. (aš nesidomėjau)
verčiau kalbėkim apie ką tvirtai žinom ir tai pagrįskim.
sutinku, tas pats motec irgi gal gerai tarnauja, su sąlyga, jei keisiu aš jį daug dažniau nei kitus tepalus. juk priedai reikalingi varikliui, tačiau jie `sudega`, ko pasekoje pigesnis tepalas greičiau `išsinaudoja`. dabar sakysit o kas gi tie priedai
gi irgi tik skambus žodis... tada jau išvis pasistoja klausimas iš pagrindų, kam tie tepalai skirstomi į klases ir velniam tos auto aprobacijos (MB, VW ir t.t.).
taip, buvo eksperimentų, kai koks ten žurnalistas ar kas ten nekeitė tepalo ir prasuko daug daug, ir netgi pardavė be problemų.
žodžiu kalbos čia daug. kad tik naudos apturėtume...