Autorius Tema: Tepalai ir viskas apie juos:  (Skaityta 298306 kartus)

Neprisijungęs KLIFF

Ats: Tepalai ir viskas apie juos:
« Atsakymas #140 Įrašytas: 2010-03-23 16:00 »
Twin spark kataloge kazkodel nurodyta 5w30.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141 Įrašytas: 2010-03-23 16:06 »
siaip neradau visai kad 2.4 JTD varikliui siulytu 5W 30...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Marii

• Svečias
« Atsakymas #142 Įrašytas: 2010-03-24 18:48 »
sveiki
radau informacija, kad pilant SELENIA K20 (na tipo ta su AR logotipu) tai keisti tepala galima kas 20 000 km. Ar tai tiesa? Gal kas daugiau apie tai zino?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143 Įrašytas: 2010-03-24 19:07 »
sveiki
radau informacija, kad pilant SELENIA K20 (na tipo ta su AR logotipu) tai keisti tepala galima kas 20 000 km. Ar tai tiesa? Gal kas daugiau apie tai zino?

forumo paieska naudokis, kalbeta apie tai jau

Neprisijungęs stafas

• Lankytojas
  • Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144 Įrašytas: 2010-03-24 21:13 »
jei parasyta tai manau ir patvirtinta...reiskias galima keisti...as asmeniskai keiciau tarp 16...17t.km...be problemu...ir nudegindavo man tos selenios gal iki 10mm...nuo keitimo iki keitimo ir tai abejoju...nrs cia kai kuriu motorai ypatingai degina butent selenia...ir subireti sugeba.cia tarp alfistu nelabai tokiu issmananciu yra.geriau LANCIA klubo foruma pasiskatynek...ten apie tepalus  gramatnesni kai kurie zmones paraso...o ne tai kad ipyliau ten tokio anokio tepalo ir indeklus ar dar koks s...atsitiko.atejo laikas ir atsitiko.tik ta pripazinti reikia... ;D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145 Įrašytas: 2010-03-24 21:52 »
jei parasyta tai manau ir patvirtinta...reiskias galima keisti...as asmeniskai keiciau tarp 16...17t.km...be problemu...ir nudegindavo man tos selenios gal iki 10mm...nuo keitimo iki keitimo ir tai abejoju...nrs cia kai kuriu motorai ypatingai degina butent selenia...ir subireti sugeba.cia tarp alfistu nelabai tokiu issmananciu yra.geriau LANCIA klubo foruma pasiskatynek...ten apie tepalus  gramatnesni kai kurie zmones paraso...o ne tai kad ipyliau ten tokio anokio tepalo ir indeklus ar dar koks s...atsitiko.atejo laikas ir atsitiko.tik ta pripazinti reikia... ;D

Paieskok forume info apie mano ziemos eksperimentus, kai laikiau tepalus lauke ir zejau kaip stingsta, ten i daugeli klausimu galima atsakyti, kaip pvz zmogui XADO uzsale cia rase

Neprisijungęs stafas

• Lankytojas
  • Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146 Įrašytas: 2010-03-25 11:32 »
buvau ir as ismetes vanagiux tos selenijos likuti kanistriuke ir shel xelixso likuti...ka tik buvau pasiskaites apie tavo daromus ekspermentus....sakau del saves pasibandysiu...o ir saltukai buvo dar po 20 ir daugiau...per nakti palaikiau...nieks neuzsale man.paverciau lengvai isbego.tiek shell tiek selenia.mints buvo iamzinti...bet patingejau.dabar gailiuosi...nu ten Panevezys...gal gerokai salciau... ;D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147 Įrašytas: 2010-03-25 11:57 »
buvau ir as ismetes vanagiux tos selenijos likuti kanistriuke ir shel xelixso likuti...ka tik buvau pasiskaites apie tavo daromus ekspermentus....sakau del saves pasibandysiu...o ir saltukai buvo dar po 20 ir daugiau...per nakti palaikiau...nieks neuzsale man.paverciau lengvai isbego.tiek shell tiek selenia.mints buvo iamzinti...bet patingejau.dabar gailiuosi...nu ten Panevezys...gal gerokai salciau... ;D

mirtinai neuzsale ir pas mane, bet palyginau kokia klampa silumoje ir kokia saltyje tai skirtumas buvo, mineralke 15W40 gerokai apstingus tik buvo  ;D kai as bandziau tai panevezyje buvo nuo -20 iki -25 kazkur

Neprisijungęs liuduks

« Atsakymas #148 Įrašytas: 2010-07-01 22:57 »
Ieškodamas info kuom akeist 10w40 selena rekomenduojama į savo TS 2.0 nieko konkretaus ir neradau atvirai pasakius šioje diskusijoje. Supilsiu ką nors po brangio 5w40 ir bus gerai, pvz Castrol, Elf pyliau į renuką kai turėjau ir vargo nemačiau tik kad dabar gazdint pradėjo kad neva Lietuvoj fasuoja  ??? Kas liečia Motec tai nesustebčiau jei tas pats Agip > Selenia yra motec su firminiu priedu, beja jis lietuvoje gaminamas, gordėjau direktorės interviu kaip aiškino kad kokio gamintojo bepaimtum tepalą, tai tepalai tie patys (nieko ten nebeišrasi ir viskas seniai išrasta, skirias tik priedai) ir kad Brandiniai tepalų gamintojau iš jų perka kaip medžiagą, tai vat teip  :)
Pilkit kas patinka, tik žiūrėkit kad kefyro nesupiltumėt  ;D ;D ;D
Yra:   GT V6
buvo: 156 SW 2.0

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #149 Įrašytas: 2010-07-01 23:06 »
Ieškodamas info kuom akeist 10w40 selena rekomenduojama į savo TS 2.0 nieko konkretaus ir neradau atvirai pasakius šioje diskusijoje. Supilsiu ką nors po brangio 5w40 ir bus gerai, pvz Castrol, Elf pyliau į renuką kai turėjau ir vargo nemačiau tik kad dabar gazdint pradėjo kad neva Lietuvoj fasuoja  ??? Kas liečia Motec tai nesustebčiau jei tas pats Agip > Selenia yra motec su firminiu priedu, beja jis lietuvoje gaminamas, gordėjau direktorės interviu kaip aiškino kad kokio gamintojo bepaimtum tepalą, tai tepalai tie patys (nieko ten nebeišrasi ir viskas seniai išrasta, skirias tik priedai) ir kad Brandiniai tepalų gamintojau iš jų perka kaip medžiagą, tai vat teip  :)
Pilkit kas patinka, tik žiūrėkit kad kefyro nesupiltumėt  ;D ;D ;D

Jei ka, tai Selenia prekiauja Autobrava ir Autoprizme Vilniuje. ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic