Kas dėl verkimų, tai nesuprantu, kur jie pas mane buvo Nes kas čia verkė, tai jūs patys, dėl to paties greičio ir pan., kol galiausiai ištrynė tema kažkas, matyt širdy skaudėjo, išsiliejo žmogus Ir dėl to aš mažiausiai pergyvenu, tik gaila galbūt, kad kai kurie normalūs žmonės, nepamatys 166 - tos kitokios, nei čia buvo per visą amžių šio forumo, nes kiek susidariau nuomonę apie daugumą, čia galioja taisyklė - keisti tepalus ir užsidėti orginalius ratus, tuo viskas užsibaigdavo
Bet šaunu, kad yra dopecars forumas, kur pilnas forumas bendraminčių PEACE!
Nieksas, tau bent jau vizualiai neužkliuvo šiam forume joks keistas dalykas? Jokių banerių-šmanerių, jokių popupų-popunderių, nieks prieš akis nešokinėja, nevažinėja ir nesproginėja, nieko nesiūlo nei nusipirkt, nei pasiilgint - clean forumas - jokio šlamšto?
Tai vat, žinai - panašus priėjimas čia ir prie turinio. Nzn kaip ir kodėl ta tavo tema dingo, kažką, matyt, smagaus praleidau
, bet esu įsitikinęs, kad tikrai ne todėl, kad ten kažkokia kitokia Alfa Romeo. Mėšlelio, matomai, ant vetiliatoriaus netyčia buvo užkritę (?)
Susitinka du žydeliai gatvėj - "Iš kur eini, Joške?" - "i-i-iš te-te-te-televizijos!" - "Ką ten veikei?" - "Da-da-da-darbinausi di-di-di-diktorium" - "Na ir kaip?" - "Ne-ne-ne-nepriėmė" - "Kaži kodėl?
" - "Ta-ta-tai a-a-a-aišku ko-ko-ko-dėl! To-to-to-dėl ka-ka-kad aš žy-žy-žy-das! Jo-jo-jo-bani an-an-an-tisemitai!!!
"