Suraskit mano pasakymą, kad aš verkiu, kad man niekas neploja. Matau, kad prasideda pasakymai, "kaip noriu, taip ir interpretuoju" Tik prieš komentuojant tokiais aštriais pasisakymais, siūlyčiausi visada pasižiūrėti į savo daržą, nes jis dažnai būna ir blogesnis O visiems neįtiksi, gražaus pasaulio nėra ir nebus
Kaip matau ponulis turi teksto suvokimo problemų, matyt mokykloj per teksto suvokimo pamokas krapštei snarglius iš nosies ir tepei klasiokui į plaukus, o po to su tokio pat mentaliteto draugeliu žvengėt už kampo, kokią kilnią misiją padarėt.
Daryk tu ką nori su ta savo Alfa, niekam, kaip pats matai, per daug čia neįdomu ant kiek ji išsiskėtus ir kokie check'ai ten dega. Tavo daržinė - tu ją ir vairuok. Tik kai ją vairuoji - būk mielas laikykis VISIEM VIENODŲ KET TAISYKLIŲ, o jei jau labai užnižo klynas paspaust, tai bent jau nesirodyk, kad esi tiesiog pienburnis ir nedėliok čia tokių kvailų nuotraukų. Yra one.lt forumiukai - ten visi yra welcome su visom savo ligom. Tiesiog suprask, kad žmonės turi nuomonę ir ją išsako, tokia yra demokratijos kaina, ir gali plyšt per pusę gindamas savo skiauterę, bet čia tu nieko nepakeisi su tokia savo reakcija ir požiūriu į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavo. Jei nesupranti jumoro/humoro/"bajerio"/prikolo (you choose) - bėdos yra ne šio forumo lankytojų, o tik tavo paties.
Kaip ir pats minėjai - gerai, kad yra kitų forumų, kur tave supranta ir paguodžia, paspaudžia ranką, už tai kad leki 200 km/h (turbūt čia buvo moksliniais tikslais tas dalykas, nežinau) net ne autostradoj. Ten (turbūt kažkur už Atlanto?) protingesni žmonės gyvena.
Pagrindin4 problema yra ta, kad nemoki priimti kritikos ir įsivaizduoji, kad ką tu bedarytum - viskas yra VISIEM teisinga ir gražu. Įsivaizduok dar kartą, tada gyvenimas prašvis naujom spalvom. Pys!