Autorius Tema: na jei blevyzgos tai ir pablevyzgojam ;)  (Skaityta 1830748 kartus)

Neprisijungęs Infas

Ats: na jei blevyzgos tai ir pablevyzgojam ;)
« Atsakymas #5040 Įrašytas: 2015-05-15 13:43 »
Nieksas, tau bent jau vizualiai neužkliuvo šiam forume joks keistas dalykas? Jokių banerių-šmanerių, jokių popupų-popunderių, nieks prieš akis nešokinėja, nevažinėja ir nesproginėja, nieko nesiūlo nei nusipirkt, nei pasiilgint - clean forumas - jokio šlamšto?  :D Tai vat,  žinai - panašus priėjimas čia ir prie turinio. Nzn kaip ir kodėl ta tavo tema dingo, kažką, matyt, smagaus praleidau  :lol: , bet esu įsitikinęs, kad tikrai ne todėl, kad ten kažkokia kitokia Alfa Romeo. Mėšlelio, matomai, ant vetiliatoriaus netyčia buvo užkritę (?)  :lol:
Susitinka du žydeliai gatvėj - "Iš kur eini, Joške?" - "i-i-iš te-te-te-televizijos!" - "Ką ten veikei?" - "Da-da-da-darbinausi di-di-di-diktorium" - "Na ir kaip?" - "Ne-ne-ne-nepriėmė" - "Kaži kodėl?  :D" - "Ta-ta-tai a-a-a-aišku ko-ko-ko-dėl! To-to-to-dėl ka-ka-kad aš žy-žy-žy-das! Jo-jo-jo-bani an-an-an-tisemitai!!!  :angry:"   :lol:
:D
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Eddie_Romeo

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1306
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5041 Įrašytas: 2015-05-15 13:52 »
tiesiogAS - Tai va, tu čia vienas iš labiausiai verkiančių už kitus ir esi :) Check'as dega.. Tegu dega, o kam tu verki dėl to? Užstrigęs EGR'as, kuris tikriausiai pastrigęs ties užsidarymu, nes trauka nedingus, nieko blogo nedaro, atvirkščiai. Bus laiko, išsiimsiu ir užglušysiu visai.

O apie šitą komentarą tai išvis nesuprantu, ką norėjai tuom pasakyti. Eilinis tamsta, kuris daugiau dirba rankytėmis prie klaviatūros, nei realiais darbais  :) Dirbk toliau, man nei kiek neskauda  :)

Mielas, Aurimai,

TiesiogAS santūriai užsiminė apie tamstos pasipūtimą, tačiau tamsta to nesuprato.

Jei tema, ar pasisakymas buvo ištrinti, tam tikrai buvo priežastis. Sprendžiant iš dabartinių pasisakymų, priežastis, manau, tikrai buvo.

Alfa Romeo klubo forume priimame visokias, tačiau nereikia tikėtis, kad dabar visi imsim ir keliais ropodami dievinsim tavo Alfuką, nes ji atrodo vienaip ar kitaip. Kiekvienam savo skonis, tad jei Dopecars forume randi daugiau savęs įprasminimo, tuomet valio! Ten ir tupėk :)

Sėkmės!
« Paskutinį kartą keitė: 2015-05-15 13:54 sukūrė toshkaz »
"An "Alfisti" is a person who is thoroughly smitten with Alfa Romeo automobiles, who dedicates a large amount of their spare time and a good percentage of their income to maintaining, acquiring, and driving Alfa Romeos of all sorts."

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
  • Įrašai: 932
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5042 Įrašytas: 2015-05-15 15:35 »
Dėl mano temos kaip ir sakiau, man pačiam asmeniškai vienodai, jeigu ją ištrynė - tebūnie, reiškias nereikia jos čia. Ne kiek dėl savęs ją norėjau rodyti, o tai, kokius darbus galima jai padaryti. Kaip ten sakoma, nenori - nereikia, tai ir čia tas pats  :)

Apie "pasipūtimą", tai joks aš pasipūtęs neesu, bet jeigu ant manęs "važiuojama", savo pusę ginu visą laiką ir ant sprando man nesėdės niekas  ;)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5043 Įrašytas: 2015-05-15 15:39 »
Nieksas,kiekvienas turi savo nuomone,bet kaip matai pritarimo su savo poziuriu cia nesuzilauksi,manau butu verta susimastyt apie savo elgesi. Kita vertus ar isvis vieta tau cia ?...
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #5044 Įrašytas: 2015-05-15 15:58 »
Nieksas,kiekvienas turi savo nuomone,bet kaip matai pritarimo su savo poziuriu cia nesuzilauksi,manau butu verta susimastyt apie savo elgesi. Kita vertus ar isvis vieta tau cia ?...
Tai būtent. Vienas dalykas yra reikšti nuomonę, kitas verkti, kad niekas tau dėl tos tavo nuomonės neploja.

P.S. dėl to, ar žmogui čia vieta, tai nereikia taip aštriai. Tačiau reiktų nepamiršt, kad šitą forumą išlaiko klubas, tad reikia ir nors šiek tiek gerbti jo taisykles ir narius.
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5045 Įrašytas: 2015-05-15 16:05 »
Suraskit mano pasakymą, kad aš verkiu, kad man niekas neploja. Matau, kad prasideda pasakymai, "kaip noriu, taip ir interpretuoju"  :)  Tik prieš komentuojant tokiais aštriais pasisakymais, siūlyčiausi visada pasižiūrėti į savo daržą, nes jis dažnai būna ir blogesnis  :) O visiems neįtiksi, gražaus pasaulio nėra ir nebus  :)

Neprisijungęs Juodas

• Lankytojas
  • Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5046 Įrašytas: 2015-05-15 16:19 »
Dėl tos situacijos: manyčiau, jog administracija kiek perlenkė lazdą - nesuprantu, kokia prasmė trinti visą temą kuri, šiaip, buvo tikrai įdomi ir aktyvi, kai akivaizdžiai buvo galima apseiti su komentarų pratrynimu. Plius, jaunasis nieksas buvo išbartas ir labai nesipriešino.
Taigi, susidaro įspūdis, jog šioje situacijoje suklydo ne tik nieksas.
« Paskutinį kartą keitė: 2015-05-15 16:23 sukūrė v o n »
Alfa Romeo 147   1.6 TS 88 kw 2001          ... 2012-2019
Alfa Romeo GT   1.9 JTD 110 kw 2004        ... 2017-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTD 147 kw 2008   ... 2020-

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5047 Įrašytas: 2015-05-15 16:24 »
Suraskit mano pasakymą, kad aš verkiu, kad man niekas neploja. Matau, kad prasideda pasakymai, "kaip noriu, taip ir interpretuoju"  :)  Tik prieš komentuojant tokiais aštriais pasisakymais, siūlyčiausi visada pasižiūrėti į savo daržą, nes jis dažnai būna ir blogesnis  :) O visiems neįtiksi, gražaus pasaulio nėra ir nebus  :)

Kaip matau ponulis turi teksto suvokimo problemų, matyt mokykloj per teksto suvokimo pamokas krapštei snarglius iš nosies ir tepei klasiokui į plaukus, o po to su tokio pat mentaliteto draugeliu žvengėt už kampo, kokią kilnią misiją padarėt.
Daryk tu ką nori su ta savo Alfa, niekam, kaip pats matai, per daug čia neįdomu ant kiek ji išsiskėtus ir kokie check'ai ten dega. Tavo daržinė - tu ją ir vairuok. Tik kai ją vairuoji - būk mielas laikykis VISIEM VIENODŲ KET TAISYKLIŲ, o jei jau labai užnižo klynas paspaust, tai bent jau nesirodyk, kad esi tiesiog pienburnis ir nedėliok čia tokių kvailų nuotraukų. Yra one.lt forumiukai - ten visi yra welcome su visom savo ligom. Tiesiog suprask, kad žmonės turi nuomonę ir ją išsako, tokia yra demokratijos kaina, ir gali plyšt per pusę gindamas savo skiauterę, bet čia tu nieko nepakeisi su tokia savo reakcija ir požiūriu į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavo. Jei nesupranti jumoro/humoro/"bajerio"/prikolo (you choose) - bėdos yra ne šio forumo lankytojų, o tik tavo paties.
Kaip ir pats minėjai - gerai, kad yra kitų forumų, kur tave supranta ir paguodžia, paspaudžia ranką, už tai kad leki 200 km/h (turbūt čia buvo moksliniais tikslais tas dalykas, nežinau) net ne autostradoj. Ten (turbūt kažkur už Atlanto?) protingesni žmonės gyvena.
Pagrindin4 problema yra ta, kad nemoki priimti kritikos ir įsivaizduoji, kad ką tu bedarytum - viskas yra VISIEM teisinga ir gražu. Įsivaizduok dar kartą, tada gyvenimas prašvis naujom spalvom.  Pys!
« Paskutinį kartą keitė: 2015-05-15 16:28 sukūrė Disco_V »
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs nieksas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5048 Įrašytas: 2015-05-15 16:48 »
Disco_V - visą šitą lituaniją kurią parašei, gali tiesiogiai prisitaikyti pats sau, nes matau, kad pačiam sunkiai sekasi netik suprasti, bet ir skaityti, ką esu parašęs  :) Matomai čia vienas plėšaisi maikę, per tą pykti, net skaityti rišliai neišeina  :)

Cituoju dar kartą savo žodžius, ir būk mielas, perskaityk ypač pabaigą, dėl Tavęs, netgi paryškinsiu, kad matytum geriau:

Citata
Tik prieš komentuojant tokiais aštriais pasisakymais, siūlyčiausi visada pasižiūrėti į savo daržą, nes jis dažnai būna ir blogesnis  :) O visiems neįtiksi, gražaus pasaulio nėra ir nebus

Beto, nuleisk savo "gazą", nes net juokas ima, kai žmogus nei pažysta, nei bendravęs realiai ir tokiom replikom mėtomasi. Siūlau ataušti šiektiek, nes juokingai atrodo per ekraną.
« Paskutinį kartą keitė: 2015-05-15 16:50 sukūrė nieksas »

Neprisijungęs tiesiogAS

• Klubo narys
  • Patyręs
  • Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5049 Įrašytas: 2015-05-15 17:13 »
kalbant i tema: Jums sitas variklis atrodo juodos ir metalines spalvos ar melynos ir auksines?

Nufotkinau ir kazkaip visai susipainiojau jau.
Ir buvo, ir yra, ir, turbut, bus :)