na, as neesu toks prakutes, kaip tamsta, ir neturiu kur tokios pabandyt, bet nemanau, kad reikia but masinos savininku, norint but kompetetingu vertinant jos KEBULO formas, ne? o turedamas toki aisku dziaugciausi, bet turedamas pinigu suma, kokia kainuoja z4m, rinkciausi ka nors kito, galima taip?
Ten buvo paprasta, ne M, M turi siek tiek daugiau kW - 256 berods
man pradzioje irgi atvirai pasakysiu nelipo toks modelis kaip Z4, bet iki tol kol su ja neteko pasivezinti negailinti nei padangu, jei kuro, nei sankabos
susizavejau tuo modeliu akimirksniu, kaip sakant reikai gyvai pabandyti, paliesti, isbandyti. Deja iskeliavo ji i rusija kazkokio tetuko dukrytei
Kaip bebutu tai tikrai labai vykes modeliukas (Z3 vaikysteje buvo mano svajoniu masina, uzaugau, paseno, bereikia
). Griztant prie ferrari temos, as palaikau minti del 4WD visu 100%, Lamborghini jau seniai vazineja su 4WD ir visi laimingi. Dizainas - geras, primena man TZ3, nu ir gal vos vos is toli pazejus Z4. Kaip jau yra ferrari hibridas su elektriniu-benzininiu motorais, kuris tolimoje ateityje bus vertas demesio manau