Ne tai taip, ne vienas auto yra tokiu stiliumi, toks pats buvo ir mano jau minetas ir turetas fiatas bravo is 1996, o taip pat ilgai to ieskoti nereiketu tarp kitu eiliniu gatves auto. Viskas su tuo yra ok. Kartosiuos, nes gal praleidai, jog, cia visas sitas triuksmas tik del to, kad tai nera siaip eiline gatves masina (neziurint to, kad vagenas), esme, kad is S linijos su V6, sito vargu ar kas tikejosi
O dumai bus bet kuriuo atveju, ar vamzdis tiesiai ir jie is jo eis, ar jie is masinos apacios eis, kol variklis krosninis, tol dumu daugiau ar maziau, bet bus. Mano nuomone, toks ismetimas kieciau pas dyzeli, kieciau ir naudingiau, kai dumai eina i asfalta, o ne zmoniu akiu aukstyje, bet kas liecia benzina, tai tiek ten to dumo, labiau karsto oro srove. Velgi, jei kalbame apie eilini gatves "vagena" jokio skirtumo, matosi vamzdis ar ne, bet kas liecia daugiau ar maziau sportiskas versijas, man labiau norisi tikro vamzdzio su tikru karsto oro gusiu (ne juodu dumu zinoma) is jo
Dar viena is versiju butu, kad jie bando zvelgti i pilna elektrifikacija netolimoje ateityje ir ima atsisakineti ismetimo demonstravimo anksciau laiko, bet kol jis yra, tai kam slepti tai, ko nepaslepsi. O gal cia del reklamos viskas, padare nesamone, apie kuria dabar ne vienas kalba, ir medija nemokamai reklamuoja nauja "racing suv'a be ismetimo", kaip sakoma, bet kokia reklama yra reklama