Autorius Tema: Termostato keitimas (papildomo pastatymas) uz labai maza kaina  (Skaityta 124199 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Termostato keitimas (papildomo pastatymas) uz labai maza kaina
« Atsakymas #210 Įrašytas: 2014-01-29 01:30 »
Pirma foto (deja tik viena turiu, kitu motoru nenufotografaves) Alfa 164 2.5 TD, antra foto Alfa 166 2.4 JTD, foto daryta 2010-02-12 su "idetiniu" termostatu, vaziuota uzmiesciu, greitis nz koks bet apsuku rodykle ties 2100rpm ir begis tikrai buvo 6.

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #211 Įrašytas: 2014-01-29 10:27 »
Pasikeiciau termostata (originalas), 90 laipsniu mieste, uz miesto ir tiek ziniu
Kur keitei ir kiek kainavo?
400 Lt su darbais ir mokesčiais. Pats termostatas 250. Keičiau Vitomos servise ;)
Kokio gamintojo buvo naujas termostatas?
Neklausiau, pasitikėjau Tomu ir Steponu ;D
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #212 Įrašytas: 2014-01-29 10:39 »
]
Neklausiau, pasitikėjau Tomu ir Steponu ;D
as tik pakeiciau
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #213 Įrašytas: 2014-01-29 12:58 »
400 Lt su darbais ir mokesčiais. Pats termostatas 250. Keičiau Vitomos servise ;)

Tai jei finansai nera svarbu, tai nieko blogo, man asmeniskai kiseneje like 350-370lt nera blogai ;)

p.s. uz 250lt tiketina tik gauti gera daikta, o ne uz 100 ar 150lt  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-29 14:34 sukūrė PiPPas »

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #214 Įrašytas: 2014-01-29 13:30 »
Nesakau, kad man finansai nesvarbu, nematau ir didelės tragedijos iš to Renault termostato, ale bet kažkaip nesinorėjo... su šakėmis jau prisižaidžiau.
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215 Įrašytas: 2014-01-29 13:35 »
Tai jei finansai nera svarbu, tai nieko blogo, man asmeniskai kiseneje like 350-370lt nera blogai ;)

Turint geras nuolaidas pas pardavejus galima ir uz 150/200 Lt nupirkt, kaip kad ir rasiau. Pasikeist galima paciam. Aisku, kiekvienas daro kaip ka nori, bet as nemegstu "burimu" ir "bureju", kas liecia automobili. Kas priklauso, ta ir dedi. Ir dedi kaip priklauso, o ne "buri" kad dabar laikytu, nesukant galvos, kaip ta s..... "priburima" veliau "atburt" reiks.
Del pinigi kisenej - negali islaikyti normaliai Alfos pirk kita masina...
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-29 14:34 sukūrė PiPPas »
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216 Įrašytas: 2014-01-29 13:57 »
Turint geras nuolaidas pas pardavejus galima ir uz 150/200 Lt nupirkt, kaip kad ir rasiau. Pasikeist galima paciam. Aisku, kiekvienas daro kaip ka nori, bet as nemegstu "burimu" ir "bureju", kas liecia automobili. Kas priklauso, ta ir dedi. Ir dedi kaip priklauso, o ne "buri" kad dabar laikytu, nesukant galvos, kaip ta s..... "priburima" veliau "atburt" reiks.

Zinok tureciau 2012 gamybos Giulietta - ir i ja ikisciau ta velniava jei tik jinai ten isidetu, esme, kad nemegstu deti pinigu ten kur galiu ju nedeti ir gauti toki pat arba geresni rezultata nei sumerkes kruva slamanciu :D o tuo paciu padarau viska savam transportui kas geriausia ir kad nesuluztu po metu, tas pats liecia restauravima pakabos - man nesvarbu ar 1993 ar 2003 ar 2013 automobilis - tam dalykui metai itakos neturi, tai itakoja zmogaus mastymas ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-29 14:33 sukūrė PiPPas »

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
Ats: Re: Ats: Termostato keitimas (papildomo pastatymas) uz labai maza kaina
« Atsakymas #217 Įrašytas: 2014-01-29 14:53 »
Tam kad variklio darbine temperatura yra 90, o ne 75 ar 80, kodel visiems japonams tvarkingiems stovi ties 90 visada? kodel visiems BMW, Mercedes,Audi ir pan automobiliams stovi ties viduriu visada ir niekaip kitaip? As tik pas italus esu mates, kad uzmiestyje rodykle butu 75-80, man turi buti "rodykle" ties 12 valanda visada :D as alfoje termostata ir keiciau todel kad man nerode vasaros metu uzmiestyje 90, ziema uztektu ir 85, bet ne maziau, del mazesne temperaturos ir salonas sildomas maziau ir kuro suvalgymas didesnis (bent jau minimaliai), o ir tepalai neissila iki reikiamos temp. Mano buvusios masinos 147 JTD, 164 TD, 166 JTD uzmiestyje ziemos metu laikydavo 88 pastoviai.
galiu parodyt kruvele japonisku termostatu su skaiciukais 78 ar 83, taipogi kai kuriems modeliams normalu, kad nedakyla iki vidurio rodykle, ir taip visoms matytoms identiskoms masinoms...itardamas termostato gedima, uzkures salta varikli ciupineju slangas, tiesiogiai pamatuoju variklio pavirsiaus ar ausinimo skyscio temperatura, nuemes termostata imetu ji i puoda su dar keliais ir kaitindamas-vesindamas stebiu kada, per kiek laiko ir kiek atsidaro ir kaip jiems sekasi uzsidaryt laiku...kaip ir viskas buna aisku...o tai cia 10 puslapiu blevyzgu...
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-29 15:27 sukūrė PiPPas »

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218 Įrašytas: 2014-01-29 15:07 »

na taip, pirk kita  "normalia" masina, o alfa priduok i metalo supirktuve, nes vistiek jos nieks nepirks, del dideliu remontu ir visokiu dirzeliu, guoliuku kainu...kokias tai dujas ar renuskes termostata deti  grieztai draudziama...

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219 Įrašytas: 2014-01-29 15:17 »
Tai yra gal kaikuriems modeliams, kad iki vidurio ir neturi dakilti, pvz. audi 100, pas mus tokiai budavo 88-90, bet ne per viduri (foto). Virti puode man teko 155 2.0 TS 8v alfos termostata, nes buvau gaves tariamai gera (maniskis uzmiestyje ziema laike ~60), nupirkau kita deveta, isviriau, pradejo atsidarineti, kai vanduo buvo 80-81 laipsniai, idejau ji, pavaziuoju uzmiesciu - vos 70 siekia. Likau nesuprastas fizikos desniu :D As pats su japoniska technika vazineju (nissan, toyota, turejau honda seniai) - visoms temperaturos rodykle per viduri (kokreciai butu civic, x-trail, avensis, rav4 ir yaris (bet jam nera temperaturos rodmens)), o kaip ten budavo labai seniems modeliams nezinau.