Niekas nekompensuos, niekam neidomu kiek tu uz juos mokejai ir pan. Dar paklausk kas kompensuos, kad uz kuro kainas lietuvoj stipriai permoki
As is savosios isemiau lauk, zadedamas TA varyti, pagalvojau, kad neverta ten su jais gincytis, tvarka yra tvarka ir teisybe ju puseje, pries konkretu istatyma nepakovosi. Aisku, po TA buciau vel atgal susidejes ir vazinejes, bet palikau masina garaze be TA. Ir be xenonu. Dare reidus pries pora menesiu gal, daugiausia pazeidimu butent del xenon nustate, rase cia kazkada
Pirma karta gal ir negausi baudos, gal ir su ispejimu praeisi.
Del T.A. man nesvarbu, yra ten zmones net nezes i tuos xenonus, bet man tik del policijos idomu, beje prisiminiau, pas mane labai blankiai svieciai del isdegusiu reflektoriu ir praeita savaite mane pastebde buvo, paklause kodel be sviesu, sakau kad su sviesomis tai tik pazejo paprase pajungineti ir viskas, nieko nesake nei puse zodzio kad xenonai, nebent cia priimta tik pries keleta dienu tai, del T.A. tai zinau kad jau anksciau gerokai, nes pazistamas prase paskolinti 166 lempuciu, bet buvo kalbama tada tik apie tas masinas kur neturi zibintu apiplovimo mechanizmo ir neturi lesiu.
Nu tai blin kas man kompensuos tai kad as juos susidejau kai buvo leidziama, o dabar jau draudziama, kas kompensuos pvz. 200lt kuria prarandu atkeisdamas i normalias lemputes?
Juokdarys

Neturi ko pasakyti, gali patyleti, kaip yra kompensacijos ivaziavus i duobe kelyje taip domiuosi ar nera del situ dalyku, aisku cia tikimybes mazai, praktiskai jokios, nebent per teismus kuriuose turesi parodyti saskaita uz xenonus, atitikties deklaracija, imones montavusios saskaita, plius leidima ar kazka tokio, kad jinai dali uzsiimineti tokiais dalykais.