Autorius Tema: Xenon zibintai  (Skaityta 62997 kartus)

Neprisijungęs Steponas

Ats: Xenon zibintai
« Atsakymas #110 Įrašytas: 2010-11-19 21:15 »
biski primenam, nes atmintis slubuoja ypac po paskutiniu ivykiu mano gyvenime ;D
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs Renco

• Lankytojas
  • Įrašai: 384
  • CHF 747 JBC 949
    • Žiūrėti profilį
    • picasaweb.google.com
« Atsakymas #111 Įrašytas: 2010-11-19 21:21 »
biski primenam, nes atmintis slubuoja ypac po paskutiniu ivykiu mano gyvenime ;D
Dar ant Akropolio stogo sakė, kad faras tau išdaužys, dėl to, kad akini su savo xenon'ais  ;D ;D ;D
Buvo: Nissan Sunny '93; 1.4. 6 metai.
          Skoda Felicia '97; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          Honda Civic 4'th gen. '91; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          AR 156; '98; 2l T-SPARK; zalia. 8,5m R.I.P. (infarktas)
Yra:    AR 164; '93; 3l V6 24V;

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #112 Įrašytas: 2010-11-19 21:24 »
Dar ant Akropolio stogo sakė, kad faras tau išdaužys, dėl to, kad akini su savo xenon'ais  ;D ;D ;D
teisingai sake.... ir kirvi dar i kapota.... atminciai....
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #113 Įrašytas: 2010-11-19 22:53 »
teisingai sake.... ir kirvi dar i kapota.... atminciai....
kokie mes pikti ;D
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114 Įrašytas: 2010-11-19 23:08 »
o man sudejo xenon ir man gerai, ant stendo sureguliuota puikiai, tikrai neakina ir gerai linzes fokusuoja sviesa, ir geriau ko gero as sumokesiu tiems parazitams bauda, negu nepamatisiu kad kely kazkoks alkashas guli ar isejo i kelia... tada daugiau bedu negu bauda sumoketi... o akint, tikrai neakina maniske... sutinku tik siuo atveju kai sumeta xenon i audi 80 ar golfa II, ten surudija lempo, nereguliuojamos o stiklas issklaido sviesa, naudos 0, o tik akina...

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115 Įrašytas: 2010-11-20 08:53 »
Sutinku vis simtu procentu,xenonai pas mane irgi sudeti,bet ir sureguliuoti.Dar ne vienas dedule nemirksejo kad akinu.O kai buvo paprastos lemputes ir nesureguliuotos,mirksejo labai daznai,isvada tvarkingai sudek,sureguliuok ir viskas ok :star:

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116 Įrašytas: 2010-11-20 10:07 »
 gal  sitie genijai gali paaiskint  kas yra tvarkingas sudejimas ? lemputes i jai skirta vieta kitaip neidesi, jai nesureguliuotos faros  kas kita,o jai isdege reflektorei ce vel kita  beda, jai sviece su ksenonais gerai tai turi ir su paprastom  lemputem sviest normalei,  nebent reflektorem jau misios
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs dadik

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117 Įrašytas: 2010-11-20 10:23 »
gal  sitie genijai gali paaiskint  kas yra tvarkingas sudejimas ? lemputes i jai skirta vieta kitaip neidesi, jai nesureguliuotos faros  kas kita,o jai isdege reflektorei ce vel kita  beda, jai sviece su ksenonais gerai tai turi ir su paprastom  lemputem sviest normalei,  nebent reflektorem jau misios

Tvarkingas sudejimas tai yra butent kai idedamos tokios lemputes kokios priklauso, draugas nusipirko masiniuka jau su sudetais xenonais,nesviete visai,kai iseme rado sudetas kazkokias universlias lemputes.Alia kur visiems tinka jos statesi kaip nori,buvo be jokiu ispjovu ar kanteliu,galejai kaip nori taip ir pasukti istates lizde.Va cia genijau ir yra tvarkingas sudejimas kai neisradineji dviracio ir visokio fuflo nededi.

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #118 Įrašytas: 2010-11-20 11:57 »
PVZ i 156 xenon lemputes daznai netelpa, nes jos ilgesnes, iskart sviesos zidinys visai kitoje vietoje nei halogene, tai reguliuok nereguliaves, nepades... labai retai 156 neakina manes... O vat su lesinemis lempomis visai kitas reikalas, jei sureguliuotos lempos, tikrai problemu man nesukelia vaziuojant priesais ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #119 Įrašytas: 2010-11-20 13:11 »
PVZ i 156 xenon lemputes daznai netelpa, nes jos ilgesnes, iskart sviesos zidinys visai kitoje vietoje nei halogene, tai reguliuok nereguliaves, nepades... labai retai 156 neakina manes... O vat su lesinemis lempomis visai kitas reikalas, jei sureguliuotos lempos, tikrai problemu man nesukelia vaziuojant priesais ;)

Lesine lempos geras dalykas, bet pirmiausiai tokais reik rasti. 156 facelift'ams tikrai galima surasti, o vat ikifacelift'iniams modeliams be sansu. Arba jei pasitaiko, tai butinai su Day Light juostelemis, kurios atrodo tiesiog katastrofiskai tragiskai bjauriai. Man paciam problemos su lempu reflektoriais prasideda ir pavasariui norejau atsisiusti lesines lempas, bet deja deja, nieko nepavyko rasti isnarsius neta. :-\

Jei kazkas zino, kur galima gauti lesiniu lempu pirmosios kartos 156-ai BE DAY LIGHT juosteliu, brukstelkit man i PM.

(P.S. ebay ziurejau, kaip ir UK daliu svetaines, kur pardavineja dalis LH salims, bei dalinai vokiskas svetaines)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic