Autorius Tema: Alfadieniai - Klaipėda  (Skaityta 503631 kartus)

Folgore

• Svečias
Ats: Alfadieniai - Klaipėda
« Atsakymas #300 Įrašytas: 2006-12-18 15:39 »
Gera kava vakar buvo, jei tik daba atgijai. :)

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
  • Įrašai: 713
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
« Atsakymas #301 Įrašytas: 2006-12-18 16:19 »
as po operacijos katik:)
“Siela” – nepaneigiamas vieno žodžio atsakymas į klausimą „Kodėl būtent itališka?" Nuo Fiat 500 iki Ferrari 599, atsakymas - toks pat.

Neprisijungęs ilda

• Lankytojas
  • Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302 Įrašytas: 2006-12-18 16:49 »
Folgore rašė:
Citata
Nenoriu keiktis nei hujaiktis, bet į \"Autobravą\" daugiau kojos nekelsiu... >:-0
Marinuoja mašiną jau penktą dieną, paskutinis diržas turėjo vakar pareit, taigi galvą davė nukirst, kad padarys šiandien (tą patį žadėjo ir vakar) - \"mes jum paskambinsim\". velniai rautų!, sėdžiu kaip durnius su telefonu rankoj, nieko... Kai nuvažiuoji į akis pasišnekėt tai pažadai liejas... Kokie jie alfų servisas, mersai, bnv ir amerikonai, prie alfų stovi kaip avinai prie naujų vartų. Rytoj imsiu montiruotę ir eisim rimčiau pasišnekėt musiet... :-/
Visi planai šunui po uodega. Uh, sunievijo...

Žodžiu, išsiliejau, einu alaus gert.

Ka ten alaus, man po tos autobravos tai ko tai rimtesnio uzsinorejo ikalt :angry: vienzo nutariau as susirasti ta Autobrava Silutes plente. Uzkista, siaip ne taip radau, privaziuot niekaip, pasistaciau apacioj ir varau pescia, bo ten tokie vartai-puse blin atidaryta, okita puse nuo vejo tuda-siuda. Sedi toks berniukas angelo veidu ir sypsosi. Nu as jam ne panele, zinoma, ir nereikia, klausiu, gal kokios alfines atributikos turi /nu tipo kalendorius koks tai ar dar kas/. Jis nesuprato, ko as noriu. :angry: Tai cia xerne Folgore, o kaip butu, jei su rimtu reikalu? Tiesa, Respublikoj praeita savaite buvo ojojoj straipsnis, kokia faina ta Autobravos direktore. Tik man is to straipsnio aisku, kad jai ar alfa, ar bimbals, tai vienodai rodo. Aciu, kad prisiminet, kaip tikra klubo nari, bet jus daba tikresni uz mane, nes mane gyvenimelis taip isuko, kad visai neturiu laiko sau.:(  Bet be Alfos buciau isvis kaip be ranku ir koju. Sekmes jums, geru svenciu! :)

Folgore

• Svečias
« Atsakymas #303 Įrašytas: 2006-12-18 17:22 »
Aha, kaip tik varysiu pas tą \"angelėlį\" po darbo mašinos atsiiminėt. \"Jokios garantijos neduodam\" - vieno diržo nerado, uždėjo atgal seną, tai garantija tiutiu. :) O keistas radiatorius, keisti guoliai etc... :))) Juokas ima ir tiek.
2 Artiz: a nu tai kitas reikals, ruoškis trečiam turui, o tai Gintarinis vienas gali visų prizinių vietų ir neužimt. :)

jamazaika

• Svečias
« Atsakymas #304 Įrašytas: 2006-12-18 18:55 »
chebrite, kiekvinas daiktas turi savo varda, man tai tas berniukas angelo vardu tiras \"plugo rankena\", ko paklausi to negausi, toks smagus monologas gaunasi :) aisku, negrazu taip apie zmogu kalbeti, bet jis to vertas tikrai

jamazaika

• Svečias
« Atsakymas #305 Įrašytas: 2006-12-18 18:57 »
tegul bernelis alfa foruma pasiskaito, nors teoriniu ziniu tures, kurias gales panaudoti remontuodamas musu bolidus:)

Folgore

• Svečias
« Atsakymas #306 Įrašytas: 2006-12-18 19:30 »
Na nereikia taip jau varyt, jis sėdi \"ant dalių\". :) Serviso priėmėjas jau atsirado kitas.
P.s. jamazaika, kas te pas tave 1,4 cm? :)

audrisd

• Svečias
« Atsakymas #307 Įrašytas: 2006-12-18 21:37 »
hoho nu ka sekmingai sutwarkyta is bandyta,vandens lyg ir nebeleidzia bet reik ziureti kas bus toleleiau.bus susitikimas kita sekmadieni su jumis mielieji:side:

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
  • Įrašai: 713
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
« Atsakymas #308 Įrašytas: 2006-12-18 23:59 »
Oj laukiam laukiam :D
“Siela” – nepaneigiamas vieno žodžio atsakymas į klausimą „Kodėl būtent itališka?" Nuo Fiat 500 iki Ferrari 599, atsakymas - toks pat.

jamazaika

• Svečias
« Atsakymas #309 Įrašytas: 2006-12-19 10:06 »
Ale pastabus Folgore, man ten dvieju nuliuku truko;) Bet visai dar neseniai jis ir uz servisa ir dalis buvo atsakingas.