Folgore rašė:Nenoriu keiktis nei hujaiktis, bet į \"Autobravą\" daugiau kojos nekelsiu... >:-0
Marinuoja mašiną jau penktą dieną, paskutinis diržas turėjo vakar pareit, taigi galvą davė nukirst, kad padarys šiandien (tą patį žadėjo ir vakar) - \"mes jum paskambinsim\". velniai rautų!, sėdžiu kaip durnius su telefonu rankoj, nieko... Kai nuvažiuoji į akis pasišnekėt tai pažadai liejas... Kokie jie alfų servisas, mersai, bnv ir amerikonai, prie alfų stovi kaip avinai prie naujų vartų. Rytoj imsiu montiruotę ir eisim rimčiau pasišnekėt musiet... :-/
Visi planai šunui po uodega. Uh, sunievijo...
Žodžiu, išsiliejau, einu alaus gert.
Ka ten alaus, man po tos autobravos tai ko tai rimtesnio uzsinorejo ikalt

vienzo nutariau as susirasti ta Autobrava Silutes plente. Uzkista, siaip ne taip radau, privaziuot niekaip, pasistaciau apacioj ir varau pescia, bo ten tokie vartai-puse blin atidaryta, okita puse nuo vejo tuda-siuda. Sedi toks berniukas angelo veidu ir sypsosi. Nu as jam ne panele, zinoma, ir nereikia, klausiu, gal kokios alfines atributikos turi /nu tipo kalendorius koks tai ar dar kas/. Jis nesuprato, ko as noriu.

Tai cia xerne Folgore, o kaip butu, jei su rimtu reikalu? Tiesa, Respublikoj praeita savaite buvo ojojoj straipsnis, kokia faina ta Autobravos direktore. Tik man is to straipsnio aisku, kad jai ar alfa, ar bimbals, tai vienodai rodo. Aciu, kad prisiminet, kaip tikra klubo nari, bet jus daba tikresni uz mane, nes mane gyvenimelis taip isuko, kad visai neturiu laiko sau.

Bet be Alfos buciau isvis kaip be ranku ir koju. Sekmes jums, geru svenciu!