remejas rašė:jamazaika rašė:
gal kita meet\'a darome palangoje, nebebus kur dingti audrisd:laugh:
Manau dings tada jis i LATVIJA. p.s. nereikia cia manes kelt, dirbu kaip galiu, (jei isvis galiu) KUO GALESIU TUO PADESIU SAVIEMS , , dekoju uz tai kad susirenkam visi alfu gerbejai , tikiuos kad gal pries naujus sestadieni gal gales hebra susibegt valandelei , isisamzint , ne stai jau tampa grazia tradicija , ILDA , maloniai jusu lauktume , nes be jusu mes su folgore nebutume ko gero sedeje tik 2 , o dabar , prasau, jau 10 esam ,taip kad .....
, p.s. Folgore, gal kada visi susokam i auto ir nuvarom i autobrava , pakalbet su valdzia ,, :evil: manau kad jie is gedos uzsidarytu :woohoo:
Net susigraudinau, taip graziai i mane kreipiamasi! Jei ta sestadieni pries Naujus, /bet ne si/ ir dar nelabai velai vakare, tai ko gero is pagarbos Jums, saunuoliai, gerai pasirazysiu,sutraukysiu namu grandines ir nors trumpam atvarysiu.
:laugh: Prasom patikslinti viska-vieta, laika, lauksiu. O dabar ne i tema: vakar paskambinu i Klaipedos autobrava, sakau noreciau kokio kalendoriaus alfine tematika. Malonus vyriskas balsas /gal to \"angelelio\"/ :laugh: atsako: ne, kad neturim, gal tikrai reiketu pasirupint. Nu sakau, reiketu, o gal Vilnius turi? Nu gal ir turi sako, nezinau

Cia velniai rautų! yra prekyba Alfomis

Normaliai tai mane turetu ta atributika patys siulyt ir apkabinet mane visokiom kepurytem, zenkliukais ir t.t. ir pan., ar ne? Gal as ka ne taip suprantu?:unsure2: Blemba, reik nuverst Autobravos valdzia, padaryti tikra alfista direktorium ir Alfas parduoti pries tai patikrinus melo detektorium, ar tikrai myli alfas :laugh: :laugh: :laugh: o tai visokie lochai prisiperka. Iki, chebryte!