Hmm, tai yra pagrindine beda siais laikasi perkant tokia alfa

sakyciau taip- nepamacius dugno, tiksliau nepabadzius jo atsuktuvu sunku komentuoti.
Aisku jei parudijusios tik viengubos skardos- dar nieko, galima pavirinti, bet jei
slenksciai, sujungimai, lonzeronai, pakabos tvirtinimo vietos- geriau nezaisti.
Dar yra vienas aspektelis:
padarius virinimo darbus reikia nepatingeti nuskusti visas senas dugno antikorozijas, sutvarkyti dar nematomas rudis ( taip pat ir ant kebulo preziureti visas nematomas vietas) ir \"nepapigiaja\" pasidaryti nauja antikorozini padengima. kitaip laikys- 1-2 metus, o po to kaip viskas ir islys....
Pas mane irgi bedos su rudimis (atsarginio rato dezej- skyle ir t.t.), bet kai man grozio nereikia, tai...
Reziumuojant- kova su rudimis reikalauja daug kantrybes, pinigu ir ismanymo (jei dar pats darai). dalines priemones cia nepadeda- nes veliau tik visa uzsidegima testi darba gadina!!! man tai jau su 2 masinomis buvo

Nezinau, kokios tavo mintys- siuo atveju yra arba rimtas projektas uz rimtus pinigus arba pigus, su islygomis ir galvos skausmais ir... neaiskiu rezultatu, ypac ilgalaikeje perspektyvoje!
be to suvirinimais galima uzsiimti jei turi isties rimtu meistru provincijoje- vilniuje tokie darbo valandas skaiciuoja ir atlygi atitinkama ima. Manau be 500 LT neprasisuktum, netgi (nezinau tiesiog dabartiniu kainu)
Apsispresk- gal geriau palekti i europa su traliuku ir parsivezti uz ~500-700 Eur kokia defektine AR75 1.6-2.0, bet uztat kebulu neragavusiu musu druskos!
Audrius_155 rašė:Taigi, buvo linksma. Ir miegama bliat!
))
jei yra poreikis, nuotraukau yra ir daugiau.