Autorius Tema: Rinktiniai rastai  (Skaityta 20696 kartus)

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
Re: Rinktiniai rastai
« Atsakymas #60 Įrašytas: 2004-08-24 10:03 »
Ar jis ieshko su kuo susimushti susitikus? Bent man tox ispusdis susidare...
O del pagalbos, jis vargshelis net pats nesuvokia, kad jos ieshko, supranti, sunku gi vienam, tokiam piktam shiam pasauly ;)
Viva la vita!

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #61 Įrašytas: 2004-08-24 11:40 »
Ne -  jis nesiekia su niekuo susitikti. Puikiai zinai, kad yra ketegorija zmoniu, kurie internete vaizduojasi esa kitokie: na pvz. as esu graksti, zavi blondine,  zydru dideliu akiu, seksualiom lupom ir tt. Erzinu visus, varau visoki mesla, koketuoju, bet pilnai suprantu, kad pasirodysiu kur viesumoje - busiu isjuoktas ir neteksiu visu interneto suteikiamu privalumu. Kryzius gi per Alfatura puole man i glebi  akis isputes : Dozi - tai cia tu? O as galvojau, kad esi.........

Taip ir Luigi matyt - realaus gyvenimo yra nuskriaustas, o internete gali save vaizduoti kokiu nori, bet ne duok dieve reiketu islysti i dienos sviesa. Paaisketu dar, kad su Mazda vazineja....

Taip kad sia tema manau reiketu uzdaryti - nepasirodys jis, o as asmeniskai daugiau jo nekomentuosiu - ir taip aisku.

Walksafari

• Svečias
« Atsakymas #62 Įrašytas: 2004-08-24 11:42 »
Luigi, atvaziuok i stiklo bara treciadieni 20,00 jei vilnietis esi, jei kaunietis tai taip pat gali treciadieni i Kauno alfadieni uzsukti, ten taip pat zmones, mes pirmi mustis nepuolame, gal koki bendra sprendima rasime

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #63 Įrašytas: 2004-08-24 11:42 »
Ash kalbedama apie jo psichologines problemas visa tai ir turejau minty, ka tu tika sutypinai ;)
Na tai jau kaip ir uzhdarom shita tema ;)
Viva la vita!