Autorius Tema: Rinktiniai rastai  (Skaityta 22098 kartus)

Neprisijungęs Paulius

• Veteranas
  • Įrašai: 1412
    • Žiūrėti profilį
Re: Rinktiniai rastai
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2004-08-20 20:11 »
Nežinau kas tas Liuiza per fruktas,bet man jis irgi nemalonus.
Buvo: AR164 3.0V6,AR 145 1.9TD/1.6 boxer,AR156 2.0T.S./1.9JTD(SW),AR GTV
Yra:AR 159 SW ti 2.0jtdm.

-1

• Svečias
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2004-08-20 22:03 »
Citata
As asmeniskai didziojo Fangio anukui turiu rimta pasiulyma:

Jei dar isgirsiu tiesiogines nuorodas, su padjobkem (manau, kad zinai ka tai reiskia)  mano ( t.y Dozio) atzvilgiu, iskaitant ir netiesiogines (cia jau pats pasuk galva ), gausi oficialu perspejima Forume. Jei po to pasikartos dar syki, nepagailesiu laiko kad tave surasciau asmeniskai. Esi musu chebroje apsisvietes, kai kas tave jau mates, todel nemanau kad bus labai sunku.

As pats spresiu kas yra padjobke ir per daug aiskinimu neprasysiu. Manymas, kad esu blondine ir dar meniskos sielos  - tavo kailiuko gali neissaugoti, kadangi nemanau, kad esi keitesnis, negu cia destai.

Cia nera kazkoks draudimas Tamstai dalyvauti forume - rasyk, skelbk, komentuok - duok dieve tau sveikatos!

Perspejimas jau isigaliojo.

Gero penktadienio.

Klausyk gangsteri  ne tu uzvirei visa sita nesamone? Gal atsviezint tau atminti?

http://www.nematomi.puslapiai.lt/viewtopic.php?t=336

Idemiai persiskaityk, tik si kart neapsimesk durneliu jei tokiu saves nelaikai. Is pradziu pagalvojau, kad butu ne pro sali paciam susirast tave ir patikrint tavo galvos kietuma, bet atsirado protingesniu uz mane, jei zmogui asocijuojasi sankabos kietumas su desros kietumu, tai jis  ne kas kitas kaip infantilus silpnaprotis. Ar as cia iki tol izeidziau ka nors, uzgauliojau ar tyciojaus, ka? Nepatiko mano bajka apie sankaba, uzgavau zinovo savimeile gerbeju ratelyje? Geriau pazek ka pats kalbi. Nuo kada toks paniatlivas? Gal nuo siandien? Apie ka tu pats spresi? Nejuokink mafijozi.  Dar truksta kad tu man ka nors uzdraustum. Rasineji tas nesamones ir rasinek toliau, 100 metu tau ir tavo alfai. Sudiev tegyvuoja ¨keturiu zirgu sachmatu klubas¨, gal kada susitiksim Vasiukuose.

Neprisijungęs Tarakonas

• Patyręs
  • Įrašai: 772
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2004-08-20 23:57 »
Žinai Luigi, bet kuo toliau tuo labiau man atrodo, kad tu esi elementarus \"ligonis\" :? .Matai mes (klubiečiai) bendraujame ne tik forume bet ir realiame gyvenime, todėl galime sau leisti draugiškai pajuokauti vieni apie kitus, bet TAU tokios teisės dar niekas nesuteikė ir manau nebesuteiks.
P.S Daryk išvadas...
buvo:
Alfa Romeo 156 SW 2,4JTD
Alfa Romeo 145 1,6boxer
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 33 1.7
Alfa Romeo 164 2.0 TS
Alfa Romeo 75 2.0 TS

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2004-08-21 13:41 »
Tai mano pirmas ir paskutinis perspejimas Luigi. Bandyk rizikuot.

-1

• Svečias
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2004-08-21 20:20 »
Citata

Klausyk nereik gasdinti as tikrai neisigasiu, geriau mastyk ka kalbi ir nereiks stebetis kodel tave uz tu ragu tampo, nepagalvojai kad tavo kailiukas irgi gali nukentet gal net skaudziau nes as neguliu vakarais ant sofos su alaus bonka rankoj ir cigarete dantyse. Cia tau kaip patarimas, jei manai, kad tu esi teisus, gali pradet ieskoti. Gero savaitgalio tau.

Neprisijungęs Audrius

« Atsakymas #45 Įrašytas: 2004-08-21 22:32 »
Citata
Citata

Klausyk nereik gasdinti as tikrai neisigasiu, geriau mastyk ka kalbi ir nereiks stebetis kodel tave uz tu ragu tampo, nepagalvojai kad tavo kailiukas irgi gali nukentet gal net skaudziau nes as neguliu vakarais ant sofos su alaus bonka rankoj ir cigarete dantyse. Cia tau kaip patarimas, jei manai, kad tu esi teisus, gali pradet ieskoti. Gero savaitgalio tau.

as tausiulau pasirodyt viesumoj. jei jei neatsakysi i mano post - bus i nurasytas.

P.S. tu nei karto nepagalvojai apie ribu perzengima?
Alfa Romeo 155 V6 3.0

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2004-08-22 13:15 »
Luigi tu manai, kad as taves ieskosiu ir gainiosiu po miesta? Manau, kad kaip tikras alfistas ir alfu patriotas pats pasirodysi arba alfadienyje arba siaip klubo myte.  As kazkaip manau, kad tau irgi butu idomu pamatyti zmones, kuriuos tu laikai idiotais.
Atvaziuok sekanti treciadieni i Stiklo bara,  20:00?

Laukiam nekantraujam.

-1

• Svečias
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2004-08-23 10:55 »
Citata
Luigi tu manai, kad as taves ieskosiu ir gainiosiu po miesta? Manau, kad kaip tikras alfistas ir alfu patriotas pats pasirodysi arba alfadienyje arba siaip klubo myte.  As kazkaip manau, kad tau irgi butu idomu pamatyti zmones, kuriuos tu laikai idiotais.
Atvaziuok sekanti treciadieni i Stiklo bara,  20:00?
Laukiam nekantraujam.

Jau neieskosi? O as is baimes net ID pasikeiciau. Jei kaip sakai kazkas mate mane ¨ïn live¨, nors tikriausiai jau kazkam pasivaideno (taip ir uzsirauti galima :lol:), tai ispudzio kaip ir nebebus, antras kartas yra antras, o kai noriu pasizet idiotu nuvaziuoju i dragu lenktynes.

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2004-08-23 11:30 »
Atvaziuok treciadieni i Stiklo bara. Pakalbesim gyvai. Na jei neturi su kuo -galim atvezti.  Tavo kaip \"alfa patrioto\" myzciojimai forume nedaro tau garbes.

-1

• Svečias
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2004-08-23 11:35 »
Citata
Atvaziuok treciadieni i Stiklo bara. Pakalbesim gyvai. Na jei neturi su kuo -galim atvezti.  Tavo kaip \"alfa patrioto\" myzciojimai forume nedaro tau garbes.

Su tavim apie garbe pakalbet...