Autorius Tema: Rinktiniai rastai  (Skaityta 20683 kartus)

-1

• Svečias
Re: Rinktiniai rastai
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2004-08-23 11:36 »
Citata
Atvaziuok treciadieni i Stiklo bara. Pakalbesim gyvai. Na jei neturi su kuo -galim atvezti.  Tavo kaip \"alfa patrioto\" myzciojimai forume nedaro tau garbes.

Klausyk nesuk man smegenu gerai, kai reiks as atvaziuosiu.

-1

• Svečias
« Atsakymas #51 Įrašytas: 2004-08-23 12:03 »
Citata

P.S. tu nei karto nepagalvojai apie ribu perzengima?

Kai kam cia tos ribos neegzistuoja ir kalbu ne apie save. Ar as pirmas jas perzengiau? PERSISKAITYKIT NUO PRADZIU. Tada apie ribas pakalbesim, o kol kas galvokit kaip jums lengviau iseina.

Neprisijungęs cuore sportivo

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2004-08-23 13:26 »
Zinai LUIGI , kaip jau kazkas anksciau buvo minejes , cia dalyvaujantys , daugiau - maziau bendrauja ir gyvai , todel atsiranda galimybe svelniai truktelti per danti vieni kitus ... Apie kazkoki , kazkokiu ribu perzengima
nebuvo net minciu .
Pradejus forume aktyviai reikstis tamstai , situacija siek tiek keiciasi ...
Atsiranda pyktis , kurio niekam nereikia ... Ir nesvarbu kas pirmas pradejo ir kas paskutinis pabaige .  
Panasu , kad tau atrodo , jog visi pasisakantys yra kazkokie \"dunduliai\" ar \"buduliai\"  - tai toli grazu ne taip .
Taigi mano galva yra du keliai : arba susipazinti su visais gyvai pvz. kokio
renginio ar siaip Alfadienio metu , arba (jei tokio noro nera) , truputi pakeisti savo pasisakymu stiliu ir \"intonacija\" ...
Nemanau , kad tai butu labai sunku ...
Buvo:alfa 155 V6 rosso 
alfa 75 V6 america
alfa 156 ts
Dabar: alfa 156 SW 2,4 20v
alfa GTV V6 24v

-1

• Svečias
« Atsakymas #53 Įrašytas: 2004-08-23 14:29 »
Citata
Zinai LUIGI , kaip jau kazkas anksciau buvo minejes , cia dalyvaujantys , daugiau - maziau bendrauja ir gyvai , todel atsiranda galimybe svelniai truktelti per danti vieni kitus ... Apie kazkoki , kazkokiu ribu perzengima
nebuvo net minciu .
Pradejus forume aktyviai reikstis tamstai , situacija siek tiek keiciasi ...
Atsiranda pyktis , kurio niekam nereikia ... Ir nesvarbu kas pirmas pradejo ir kas paskutinis pabaige .  
Panasu , kad tau atrodo , jog visi pasisakantys yra kazkokie \"dunduliai\" ar \"buduliai\"  - tai toli grazu ne taip .
Taigi mano galva yra du keliai : arba susipazinti su visais gyvai pvz. kokio
renginio ar siaip Alfadienio metu , arba (jei tokio noro nera) , truputi pakeisti savo pasisakymu stiliu ir \"intonacija\" ...
Nemanau , kad tai butu labai sunku ...

Gerai pasakyta tik dozis kalbedamas apie kazkokius kietumus TIKRAI NEBUVO SU MANIM PAZISTAMAS, o tuo labiau artimas biciulis, tai naturalu, kad tas pyktis apie kuri kalbi atsirado pas mane( iki tol stilius ir intonacija buvo nepriekaistingi(jei nesitiki perversk archyva)), tai pagalvojau, kad gal laikas ir man siek tiek pasisvaistyti riebesniu samoju.
Galiu tik pacituoti nuo ko viskas prasidejo:

Butu kieta - nebutu ¨cuore sportivo¨.

Klausimas? Ar tai buvo riebiai pasakyta? AR IZVELGIATE KA NORS RIEBAUS ? Ar skaitai kad Alfa is taves pasisavino ta cuore sportivo? Lyg ne toks tavo vardas?

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #54 Įrašytas: 2004-08-23 14:39 »
p. Lugi, ar kaip tu ten dabar...
Kiek pamenu mes chia neskelbem, kad rinksim kiechiausia forumo dalyvi arba didzhiausia pasiputeli, o tamsta elgiates taip, tarsi butume paskelbe...
Nedestysiu ash savo pasipiktinimo gaideliu, bet chia yra klubo forumas ir klubas nera virtualus.... todel  nepamirshk, kad po kiekvienu nick\'u YRA ZHMOGUS, kuris vairuoja Alfa... o susipykti su visais, dar ju nepazhinus - tiesiog neprotinga....
Viva la vita!

Neprisijungęs cuore sportivo

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55 Įrašytas: 2004-08-23 14:41 »
Ne ne toks ...
Bet ir tu ko gero nei Luigi\'s nei tuo labiau Clutch\'ius ...
Buvo:alfa 155 V6 rosso 
alfa 75 V6 america
alfa 156 ts
Dabar: alfa 156 SW 2,4 20v
alfa GTV V6 24v

Walksafari

• Svečias
« Atsakymas #56 Įrašytas: 2004-08-23 19:46 »
mano galva visas forumas patampa panasus i Luigi problemos sprendima, gal paprasciausiai reiketu nekreipti demesio ar ignora savo pasamoneje uzdeti.... musates dabar barates kaip vaikai, demesio nekreipti, praleisti visa tai pro akis ir ausis  :roll:

-1

• Svečias
« Atsakymas #57 Įrašytas: 2004-08-24 00:37 »
Citata
mano galva visas forumas patampa panasus i Luigi problemos sprendima, gal paprasciausiai reiketu nekreipti demesio ar ignora savo pasamoneje uzdeti.... musates dabar barates kaip vaikai, demesio nekreipti, praleisti visa tai pro akis ir ausis  :roll:

Bet gal kai kuriems tai buvo gera proga atrasti kazka bendro...

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2004-08-24 09:44 »
To: Clutch´ius - Luigi
Zhinote, man patampa akivaizdu, kad tamsta rashote, vien tam, kad kazhka parashyti... nesvarbu tai protingos mintys ar tiesiog \"bile kas\"  :roll:
Ish psichologinio aspekto dristu teigti, kad tamsta turite bendravimo problemu. Nes jusu rashymo stilius, sarkazmas ir agresija tik atskleidzhia jusu vidine itampa, kas ishsivyste del sunkios vaikystes, psichologinio smurto ir nereguliaraus sexualinio gyvenimo. Ir jus, bandote savo kvailomis replikomis intrenete shauktis pagalbos, nes realiame gyvenime to padaryti nedristate, o ir jei jums kas pasiulo pagalba, tikriausiai ish savo pasiputimo ir ishdidumo ja atstumiate.
Nepergyvenkit, mes klube nieko neskriaudzhiam, nemusham, mes visus klubo narius mylim, kokie jie bebutu, todel jei kartais ishdristumete ishlysti \"ish savo kiauto\", kviechiame i savo buri ;)
Viva la vita!

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #59 Įrašytas: 2004-08-24 10:01 »
Matai - Luigi Alfistu forume iesko bendraminciu o ne pagalbos....