Autorius Tema: Rinktiniai rastai  (Skaityta 21766 kartus)

Neprisijungęs Audrius

Re: Rinktiniai rastai
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2004-08-20 14:46 »
galima as busiu antras?

P.S. blin uzkniso jau nesamones.
Alfa Romeo 155 V6 3.0

senukas

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2004-08-20 14:49 »
Audriau issirinkau padoru akmenuka, tad manau nebeteks tau tokio dziaugsmo!

-1

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2004-08-20 15:12 »
Is ko sprendziat apie ta jaunyste?

Neprisijungęs Audrius

« Atsakymas #33 Įrašytas: 2004-08-20 15:25 »
nevadovauk. sprendziam ir viskas :)
Alfa Romeo 155 V6 3.0

-1

• Svečias
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2004-08-20 15:38 »
Citata
nevadovauk. sprendziam ir viskas :)

Kol kas uzimu tik stebetojo pozicija, iki vadovavimo man dar toli. Va kai turesiu nejudancia alfetta arba ¨anabolini¨ sprinta, tada pazesim kas valdo Lietuvos autobahnus.

senukas

• Svečias
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2004-08-20 15:42 »
Citata

is tavo ilgo trigrascio!

-1

• Svečias
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2004-08-20 16:00 »
Arba dar geriau kamuofliazine 75-a su quad turbo ir ¨hot plugable ECU chip¨. Arba 155 V12 bimotore , tai buciau  ne tik Pabaltijo, bet ir rusyno ¨King of the БАМ¨, visokius Boeingus su Nisan Skyline´ais GT-R matyciau tik galinio vaizdo veidrodelyje. Tik bijau reiktu samdyt koki Shwarzenegeri , kas gi sankaba ismintu. Tai ir atbaido mane nuo tokiu projektu.

Neprisijungęs Audrius

« Atsakymas #37 Įrašytas: 2004-08-20 16:02 »
Citata
Arba dar geriau kamuofliazine 75-a su quad turbo ir ¨hot plugable ECU chip¨. Arba 155 V12 bimotore , tai buciau  ne tik Pabaltijo, bet ir rusyno ¨King of the БАМ¨, visokius Boeingus su Nisan Skyline´ais GT-R matyciau tik galinio vaizdo veidrodelyje. Tik bijau reiktu samdyt koki Shwarzenegeri , kas gi sankaba ismintu. Tai ir atbaido mane nuo tokiu projektu.

ponas Luigi, noreciau paklausti vieno dalyko: ar tu rimtai durnas ar tik tokiu apsimeti?
viskam yra ribos.
Alfa Romeo 155 V6 3.0

-1

• Svečias
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2004-08-20 16:03 »
Citata
Citata

is tavo ilgo trigrascio!

Kolega esate nestabilios nuotaikos. Susiimkite, kol nevelu.

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2004-08-20 18:55 »
As asmeniskai didziojo Fangio anukui turiu rimta pasiulyma:

Jei dar isgirsiu tiesiogines nuorodas, su padjobkem (manau, kad zinai ka tai reiskia)  mano ( t.y Dozio) atzvilgiu, iskaitant ir netiesiogines (cia jau pats pasuk galva ), gausi oficialu perspejima Forume. Jei po to pasikartos dar syki, nepagailesiu laiko kad tave surasciau asmeniskai. Esi musu chebroje apsisvietes, kai kas tave jau mates, todel nemanau kad bus labai sunku.

As pats spresiu kas yra padjobke ir per daug aiskinimu neprasysiu. Manymas, kad esu blondine ir dar meniskos sielos  - tavo kailiuko gali neissaugoti, kadangi nemanau, kad esi keitesnis, negu cia destai.

Cia nera kazkoks draudimas Tamstai dalyvauti forume - rasyk, skelbk, komentuok - duok dieve tau sveikatos!

Perspejimas jau isigaliojo.

Gero penktadienio.