Si savaitgali Giulia buvo isbandyta prima karta ziede. Bendras ispudis neblogas, bet masina tam kol kas yra mazai pritaikyta.
Pagrindine problema - stabdziai ir greiciausiai stabdziu skystis. Gan ryskiai jautesi, kaip po kiekvieno rato stabdziai "minkstejo" ir prarado griebima. Siaip to stabdziu griebimo nera ypatingai ryskaus ir gatvese. Kadangi jauciau, jog stabdziams reikia ausinimo, tai mazdaug 4-5 ratus per heat'a tik atlikau.
Vaziuokle yra tokia, jog imanoma palaikyti auksta tempa ir keisti krypti S posukyje arba dveju daliu posukiuose, bet automobilis tabaluoja ir pasitikejimo labai neprideda.
Bet cia situo atszvilgiu turbut mazai tokiu auto yra, kurie padoriai atlaikytu ir yra skirti gatvemis vazineti. Amortizatorius reiks keisti (spyruokliu trumpinimas nepades!).
Variklis, turbut vienintelis kuris kol kas tikrai "pakankamas" mano lygiui ir dar uzteks bent jau vienam sezonui. Tuo tarpu deze su trumpom pavarom (manual mode) ziede tikrai nesublizgejo. Be to labai daznai permesdavau bent jau viena pavara per zema, nei reikedavo prisistabdzius. Na neprates gal su tom padalom stresuotoj aplinkoj kol kas ...
Dabar kas gerai bent jau mano atzvilgiu, tai Q4 (awd). Jau posukio 2/3 iveikus galima drasiai spausti i dugna ir graziai nesa lauk be jokiu slydymu. Cia aisku Traction Control irgi gerokai padeda. Ir principas deja yra, kaip pas Audi... stabilizuojama stabdziu pagalba... kas aiksu irgi nepagerino stabdziu optimalaus darbo temperaturos islaikyma...
Bet padeda pasijusti greitam
Kartu su manim buvo keli BMW (M2, M240i ir 120i) ir Audi RS3. Mano laikas buvo tik geresnis nei BMW120i... Bet turbut cia nieko keisto...
Nuotraukoje zemiau, ausinami varikliai tarp heat'u