Pas man xiaomi mia 70 berods. Ką, aš žinau kaba ir tiek.
As turiu sita, superinis dalykas uz juokinga pingu suma. Galiu visiems rekomenduoti, vaizdo kokybe puiki, veikia puikiai, tikrai neprasausit ji pasirinke ir tikrai jokio reikalo ismesti kelis simtus eur.
Ir cia mano jau antrasis registratorius. O pirmaji rinkausi gan ilgai, pradejes nuo vietineje parduotuveje pirkto, uz anuomet (kokie 4 metai atgal) 100eur (pirkau tik todel, kad dave -50% is esmes), taip sakant pabangymui ir nelabai jis mane suzavejo, todel pardaviau. Tada seke kokie 5 is pigiausios kinieciu linijos su, zinoma, ju super duper HD 4-5-6-7-20-xx K raiska iki mazdaug 20eur, ir visu vaizdo kokybe buvo tokia, kad nelabai ka iziureti ejo. Tada kylant kaina i virsu, deka yotube susiradau G1WH su Novatek NT96650 chipu uz 33eur. Pastaraji tikrai rekomenduoju ir pats likau stipriai nustebintas, jo vaizdo raiskos, tiek diena, tiek nakti. Tik, jei ieskosit, tai nepirkit analogiskai atrodanciu irgi su Novatec chipu iki 20eur, nes greiciausia nebus ten jokio Novatek (isbandziau)

Deka sio registratoriaus, jau pavyko ir viena ginca laimeti. Ta proga ir isigijau pradzioje mineta Xaomi Mia 70, kuris apkalbetaji stipriai lenkia savo parametrais, bet ne kaina. Dabar Mia 70 kabo priekyje, o Novatec gale